Forbo: linoleum for Kids

Forbo: linoleum for Kids

Forbo Flooring, de wereldleider op vlak van vloerbekleding, lanceert in België een aantal nieuwe, hippe kleuren in het linoleumgamma Marmoleum click. Deze frisse en speelse kleuren werden speciaal bedacht voor de aankleding van kinderkamers. Het linoleumlaminaat is zo gebruiksvriendelijk dat de kinderen hun eigen ontwerp in deze kleuren kunnen maken en zelfs met plezier zullen assisteren bij de plaatsing ervan!

Het laminaatlinoleum van de collectie Marmoleum click werd vorig jaar op Batibouw voorgesteld. Om nu ook de kinderkamers op te vrolijken met dit natuurlijke en warme linoleum, heeft Forbo Flooring met de collectie 'Colours for Kids' 3 nieuwe kleuren ontwikkeld. Bleeckerstreet (donkerrood) past bijvoorbeeld uitstekend bij 'blue', terwijl 'golden sunset' (donkergeel) in combinatie met wit voor een speelse en frisse sfeer zorgt. Uiteraard kunnen de 3 nieuwe kleuren ook naar hartelust gecombineerd worden met de 15 bestaande tinten uit het gamma Marmoleum click.

Het product is verkrijgbaar in panelen van 91x30 cm en tegels van 30x30 cm. Ze kunnen zeer eenvoudig aan elkaar geklikt worden zonder toevoeging van lijm. De vloer is dus meteen na het plaatsen beloopbaar. Bijpassende plinten en profielen zijn verkrijgbaar voor een mooie afwerking. Prijs: Marmoleum click, Colours for Kids is te koop aan een richtprijs van 42,50 euro per m².

Meer info: www.forbo.be

Lees meer over vinyl en linoleum

Alles over vinyl en linoleum vind je hier

Bestel gratis documentatie

Ontdek alle gratis documentatie

Producten

Bekijk alle partners