Partners

All Plastics: krachtige secondelijm voor kunststof voorwerpen

Product in de kijker

Foto: Henkel

Het speelgoed van de kinderen is stuk? Je gsm of camera is beschadigd? De afstandsbediening is uit de zetel gevallen? Loctite All Plastics van Henkel is de eerste secondelijm die alle dagdagelijkse plastic en kunststof makkelijk en snel kan verlijmen. Nieuw is het tweecomponentensysteem met metalen pen.

De voortdurende investering in onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot het ontstaan van het meest technisch vooruitstrevende productengamma vandaag. Niet alleen is de All Plastics lijm makkelijk en snel aan te brengen, hij kleeft ook doeltreffend in enkele seconden. Behalve voor alle mogelijke kunststoffen is de nieuwe Loctite-lijm ook geschikt voor andere materialen, zoals hout, leer, papier en metaal.

Activator-pen

All Plastics dankt zijn gebruiksvriendelijkheid aan het innovatieve tweecomponentensysteem. Enerzijds is er de secondelijm in een lichte handige tube. Anderzijds is er de activator, een metalen pen die een primer bevat om het te verlijmen materiaal 'week' te maken en zo voor te bereiden op het lijmen. Doordat de primer in een metalen pen zit, kan deze stof niet uitlopen en kunnen nare ongelukjes vermeden worden. Hoe All Plastics gebruiken? Eerst breng je de activator-pen in contact met de beide te verlijmen onderdelen, waarna je de lijm op én van beide onderdelen kleeft. Vervolgens voeg je beide onderdelen samen en hou je alles gedurende ongeveer 30 seconden vast. Nog een uurtje geduld oefenen en je kan het gelijmde voorwerp opnieuw gebruiken zoals tevoren. Dankzij dit systeem hoort knoeien met lijm dus definitief tot het verleden. De richtprijs per tube bedraagt 5,95 euro. Meer info: www.henkel.be

Wil je je woning renoveren?
Bestel dan je gratis renovatiemagazine 'Mijn Verstandige Verbouwing' nu online en ontvang het in je brievenbus. Het magazine omvat artikels, reportages, richtprijzen en productinformatie.
Wacht niet langer en bestel nu gratis.

Productinfo over interieur

Zoek een vakman / handelaar

Bestel gratis documentatie

Mini Brochure 2013

Mini Brochure 2013

Radson
  • Radson= de definitie van comfort binnenshuis
  • een compleet assortiment modellen, formaten en kleuren van radiators
Warmte die bij jou past

Warmte die bij jou past

Stelrad BV
  • U wil een radiator ?
  • welke omkasting ? • decoratieve voorzijde? • vertikaal of horizontaal? • welke kleur?
Miilieubewust en energiezuinig wonen magazine

Miilieubewust en energiezuinig wonen magazine

e-Pipe Benelux
  • leidingrenovatie zonder breekwerk
  • inspirerende ideeën
Toon meer