Partners

Vraag en antwoord

Kostprijs stucwerk

Vraag

Wat kost spuitstucwerk per m2?

Antwoord

Fony Eykenboom, aannemer van pleisterwerken en kersvers panellid van deze vragenrubriek, heeft onze een hele prijslijst doorgegeven. We geven je hieruit de voornaamste prijzen. Voor pleisterwerk van muren, inclusief hoekbeschermers betaal je ongeveer 340 frank/m². Voor het bepleisteren van plafonds en ruwe welfsels ligt de kostprijs iets hoger op 360 frank/m² en voor cementbepleistering betaal je 600 frank/m². Let wel dit zijn richtprijzen, die variëren nog afhankelijk van een paar factoren.

Wil je je woning renoveren?
Bestel dan je gratis renovatiemagazine 'Mijn Verstandige Verbouwing' nu online en ontvang het in je brievenbus. Het magazine omvat artikels, reportages, richtprijzen en productinformatie.
Wacht niet langer en bestel nu gratis.

De redactie van Livios streeft steeds naar juistheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van de informatie die het verstrekt bij het beantwoorden van vragen. De Livios-redactie en de panelleden op wie Livios een beroep doet bij het beantwoorden van de vragen, kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor het verstrekken van foutieve of onvolledige inlichtingen.

Productinfo over pleisterwerken