Partners

Zuiver regenwater met RainoQF van Aquabest WaterGenius

Product in de kijker

De standaardinstallatie voor regenwaterbehandeling bestaat uit enkele naast elkaar geplaatste compacte filtertjes. Deze zijn vaak ontoereikend en krijgen het water niet volledig geur- en kleurloos.

Aquabest ontwikkelde daarom de RainoQF, een eenvoudig filtersysteem dat een stuk verder gaat in capaciteit, efficiënter werkt en vooral duurzamer is.

Wanneer het regenwater uit de RainoQF komt, is het perfect bruikbaar voor huishoudelijk gebruik.

Foto: Aquabest Belgium (WaterGenius)

Gezinnen die compacte filters gebruiken, hebben vaak nog last van toiletten met gelig tot lichtbruin water en moeilijk te verwijderen aanslag. Hun was is vaal en op plaatsen waar ze het regenwater gebruiken, hangt een onaangename geur. Kleinere filters zijn snel verzadigd en moeten regelmatig vervangen worden om voldoende waterkwaliteit te kunnen garanderen.

Perfect bruikbaar, geur- en kleurloos water

De RainoQF regenwaterbehandeling filtert fijner en efficiënter dan de klassieke kleine filtertjes op de markt. Een goede oplossing voor gezinnen die een kleine waterfilter hebben en voor gezinnen die voor het eerst regenwater willen gebruiken.

De dieptefilter doet een eerste grondige voorfiltratie op vuildeeltjes en sedimenten. Daarna baant het water zich een weg door de eigenlijke RainoQF, een tank gevuld met 8 l actieve koolstof, die in de eerste plaats de geur en kleur van het regenwater wegneemt, maar ook chemicaliën, pesticiden en zware metalen in het regenwater reduceert.

Wanneer het water uit de RainoQF komt, is het bruikbaar geur- en kleurloos water voor huishoudelijk gebruik. Het systeem gaat door zijn grote capaciteit lang mee en is duurzaam en milieuvriendelijk.

Je kan regenwater ook inzetten voor bad en douche. Uit gezondheidsoverwegingen krijgt het systeem dan een uv-desinfectie. De uv-lamp zet micro-organismen als salmonella en legionella op non-actief.

Meer info op www.watergenius.be

Wil je je woning renoveren?
Bestel dan je gratis renovatiemagazine 'Mijn Verstandige Verbouwing' nu online en ontvang het in je brievenbus. Het magazine omvat artikels, reportages, richtprijzen en productinformatie.
Wacht niet langer en bestel nu gratis.

Productinfo over sanitair en water

Zoek een vakman / handelaar

Bestel gratis documentatie

Miilieubewust en energiezuinig wonen magazine

Miilieubewust en energiezuinig wonen magazine

e-Pipe Benelux
  • leidingrenovatie zonder breekwerk
  • inspirerende ideeën
Vasco Heating Concepts, wooncomfort

Vasco Heating Concepts, wooncomfort

Vasco
  • Een behaaglijk gevoel in een inspirerende leefomgeving
  • Design, interieur en architectuur
Herstel uw afvoerleidingen zonder breekwerk.

Herstel uw afvoerleidingen zonder breekwerk.

e-Pipe Benelux
  • Waar traditionele loodgieterij stopt, starten wij.
  • Voor elk probleem(geurhinder, doorboringen & lekken, breuken &barsten, ...) een gepaste oplossing.
Toon meer