Kokend water in 1 seconde met GROHE Red®

Foto: GROHE
Foto: GROHE
Foto: GROHE
Foto: GROHE

Met de GROHE Red® lanceert de gelijknamige kraanwerkspecialist een kraan die op elk moment koud, warm of kokend water kan produceren. Op die manier kan je heel wat tijd besparen.

Telkens gaan er minuten voorbij voordat water uiteindelijk kookt. De GROHE Red® biedt hier een snel en efficiënt antwoord op. In nauwelijks één seconde stroomt er kokend water uit de kraan. De klassieke waterkoker mag je nu van het aanrecht halen.

Veiligheid

Uiteraard kan je niet aan het aspect veiligheid voorbij. Het kraantjeswater wordt zoals bij een ééngreepsmengkraan geregeld met de handgreep, die zich aan de rechterkant van de kraan bevindt. Wil je heet water? Dan moet je aan de linkerkant de bedieningsknop uittrekken en vervolgens omdraaien. De veiligheid van deze greep met GROHE Childlock® werd bevestigd door een onafhankelijk instituut.
Verder is het kraanlichaam ook thermisch geïsoleerd dankzij het GROHE CoolTouch®-principe: de buitenkant van de uitloop blijft aanraakbaar (niet ter hoogte van de mousseur), ook bij gebruik van kokend water.

Thuis koken

Een warmwaterkraan kan een verschil maken in de keuken. Zo staat met de GROHE Red® je pastagerecht sneller op tafel of kan je in snel tempo thee opdienen. Er zijn tal van voordelen die deze instantwarmwaterkraan je in nauwelijks enkele seconden kan bieden: groenten stomen, vette pannen afwassen, eieren koken, flesjes voor de baby steriliseren, oplossoep bereiden ...

Het is de combiboiler die ervoor zorgt dat er onmiddellijk kokend water ter beschikking is. De boiler is compact en past onder elke standaardgootsteen. Er is altijd tot 6 liter kokend water of tot 15 liter water van 50°C beschikbaar. Wanneer de voorraad kokend water op is, heeft de boiler 30 minuten nodig om volledig gebruiksklaar te zijn.

GROHE