Dit partnerbericht werd gepubliceerd door AVL Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Eigen woning tegen voordelige rente

De Tijd schreef onlangs: “De rentes van woonkredieten gaan terug de hoogte in!” Wij denken dan: “Tijd om knopen door te hakken!” Want een woning is een grote aankoop die financieel denkwerk vraagt. Maar wanneer stop je best met denken en zet je de stap?

Beslis wat je betaalt

Jarenlang gaat er maandelijks een bedrag van je rekening. Gelukkig beslis jij mee hoeveel! Wat ligt in jouw handen? De kostprijs van je woning, maar ook de lening hiervoor en de rente die je daarbij betaalt.

Wie het een beetje in de gaten houdt, weet dat die rente jarenlang erg laag was. Maar de politieke onzekerheid in de wereld zaait onrust.

Rentes de hoogte in

Jawel, we voelen de bui al hangen. De rentes gaan stilletjes aan omhoog en voor je het weet zijn de goedkope leningen geschiedenis. Peter Vanden Houte, hoofdeconoom van ING, kondigt in De Tijd aan dat hij een verdere stijging verwacht: "Het dieptepunt ligt achter ons, de bocht naar hogere tarieven is ingezet.”

Gouden raad van AVL

Een huis op de planning? Dan is nu hét moment om nog te genieten van een lage rente. Bij AVL Woningbouw helpen we je knopen doorhakken met het advies van onze bouwadviseurs en een ontwerp op maat. Onze unieke sleutel-op-de-deurformule garandeert een woning getekend vanaf een wit blad, volledig volgens jouw wensen en noden én je budget. Waarom nog langer wachten om te beslissen?

Grijp dit rentevoordelige moment en start vandaag met de bouw van jouw droomwoning.

Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je één van onze kijkwoningen bezoeken? Bel gerust naar 011 45 02 80 of mail naar info@avlwoningbouw.be.

Dit is een bericht uit de Livios-rubriek "partnerberichten" waar de Livios-partnerbedrijven uit de bouwsector zelf berichten kunnen insturen. Livios is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gepubliceerde berichten in deze rubriek. Gegevens in dit bericht kunnen verouderd zijn. De inzender blijft volledig aansprakelijk en behoudt ook het copyright op dit bericht.

Wat schreef de Livios-redactie over lenen?