Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Viessmann Belgium bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuwe compacte condensatieketels op gas

viessmann vitodens 222-F

Foto: Viessmann Belgium bvba

Viessmann vitodens 242-F

Foto: Viessmann Belgium bvba

Viessmann vitodens 333-F

Foto: Viessmann Belgium bvba

De nieuwe compacte gascondensatieketels van Viessmann staan garant voor grootse prestaties in verwarming en warmwatercomfort en hebben daarvoor niet veel ruimte nodig.

We zetten 3 compacte gascondensatietoestellen in de spotlights. Zij garanderen een hoog warmwatercomfort (tot NL 4,8) op een beperkt grondoppervlak (60/60 cm, wat bijvoorbeeld overeenkomt met de afmetingen van courante keukenkasten).

De compacte gascondensatieketel Vitodens 222-F werd in de eerste plaats ontwikkeld voor de renovatie van bestaande verwarmingsketels en dus voor het vervangen van oude gastoestellen met ondergeplaatste boiler.

De Vitodens 242-F wordt tijdens zijn productie voorzien van een ingebouwde zonneboiler en een rechtstreekse en eenvoudige aansluiting voor een zonne-installatie. Dit resulteert in een makkelijke montage. De zonneregelingsmodule wordt aangestuurd via de nieuwe Vitotronicregeling,die via zijn grafische display meteen de gecapteerde zonne-energie (in kWh) duidelijk weergeeft. De bivalente warmwaterboiler zorgt met zijn 170 liter inhoud voor een zeer comfortabele sanitair warmwatervoorziening. Vlot voldoende voor 2 badkamers.

De compacte hoogrendement gascondensatieketel Vitodens 333-F bevat een roestvaste stalen laadboiler van 100 liter. Voor gebieden met hard water is ook een uitvoering met een geemailleerde spiraal-warmwaterboiler van 130 liter verkrijgbaar. Deze is beter bestand tegen kalkafzetting. De zeer efficiënte gelijkstroompomp, die tot 70 % minder stroom verbruikt dan een klassieke pomp, brengt het totale energieverbruik naar beneden, waardoor deze ketel prompt een plaats verdient binnen de zuinige energieklasse.

Dit is een bericht uit de Livios-rubriek "partnerberichten" waar de Livios-partnerbedrijven uit de bouwsector zelf berichten kunnen insturen. Livios is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gepubliceerde berichten in deze rubriek. Gegevens in dit bericht kunnen verouderd zijn. De inzender blijft volledig aansprakelijk en behoudt ook het copyright op dit bericht.