Vacature Livios Web Developer m/v

Foto: Livios

Livios nv maakt samen met Verstandig Bouwen en De Witte Communicatie deel uit van een communicatiegroep gespecialiseerd in de bouwsector. Livios is in 18 jaar tijd uitgegroeid tot hét digitaal informatieplatform voor iedere bouwer, verbouwer en klusser. Dit dankzij een hoog aantal bezoekers, kwalitatieve diensten en gratis informatie, die voortdurend up-to-date wordt gehouden door een gemotiveerd redactieteam. 

Als marktleider hebben we de ambitie om verder door te groeien en willen we ons team versterken met een gedreven

WEB DEVELOPER M/V

FUNCTIE

Binnen een gedreven team werk je mee aan de analyse en ontwikkeling van webapplicaties in een Microsoft-omgeving. Je wordt mee verantwoordelijk voor het onderhoud en de verbetering van bestaande toepassingen.

PROFIEL

Door jouw hogere opleiding, minimaal bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring, heb je een brede algemene kennis opgedaan.

  • Je hebt al enkele jaren ervaring als .NET/C# developer
  • Je kan vlot werken met HTML5, Sass, Javascript, jQuery en Bootstrap
  • Je hebt ervaring met MS SQL / Entity Framework
  • Interesse in Umbraco (opensource .NET CMS); ervaring met het ontwikkelen/gebruiken van RESTful APIs met JSON; kennis van Visual Studio Team Services / GIT en ervaring  met React zijn een plus

Je werkt graag zelfstandig en bezit de drive om kwaliteitsproducten af te leveren. Je mag jong zijn maar bent bovenal een enthousiaste harde werker met zin voor initiatief en een flinke dosis verantwoordelijkheid. Je kijkt ernaar uit om in een vlotte, dynamische, flexibele omgeving te werken.

WIJ BIEDEN

  • Een uitdagende en afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden
  • Een competitief salaris en een stabiele werkomgeving
  • Een dynamisch team van collega’s wacht nu al op jouw komst

BEN JE GEBOEID DOOR DEZE FUNCTIE ?

Stuur zo snel mogelijk je sollicitatiebrief met curriculum vitae  naar Erwin Vanherle, Algemeen directeur, erwin@livios.be