Livios, dé site voor wie bouwt of verbouwt

Vraag je gratis magazines aan!
Vraag je gratis magazines aan!

Met onze zes gratis magazines heb je alle tools, tips en inspiratie binnen handbereik: Mijn Nieuwbouw, Mijn Renovatie, Mijn Energie, Mijn Badkamer, Mijn Keuken, Mijn Tuin.

Bestel je gratis magazine
 • Magda? Muur bepleisteren na vochtschade?Magda? Muur bepleisteren na vochtschade?

  Vochtproblemen zorgen voor grote schade aan muren. Maar wat als je opnieuw wil bepleisteren?

  Lees meer
 • Help! Wat doet die witte sluier op mijn gevel? Zo pak je het aanHelp! Wat doet die witte sluier op mijn gevel? Zo pak je het aan

  Heb je een witte sluier op je buitenmuur? Dat zijn waarschijnlijk zout- of gipsuitbloeiingen. Wat doe je eraan en hoe kan je ze vermijden?

  Lees meer
 • Pimp je gevel met hout of aluminiumPimp je gevel met hout of aluminium

  Wij stellen je twee gevelbekledingen voor: Jadiwood van Jadimex en Linarte van Renson. Val jij voor de warme houten of moderne aluminium variant?

  Lees meer
 • Condens op buitenkant van je ramen: reden tot paniek?Condens op buitenkant van je ramen: reden tot paniek?

  Na een koude nacht kan er condens zitten op de buitenkant van je ramen. Wat is de oorzaak hiervan en is er reden tot ongerustheid?

  Lees meer

Technieken

Bekijk alles
 • Aantal warmtepompen verdubbeld in 2022Aantal warmtepompen verdubbeld in 2022

  Het aantal warmtepompen is in 2022 enorm toegenomen. Op een jaar tijd werden er dubbel zoveel warmtepompen geïnstalleerd, meldde het ATTB.

  Lees meer
 • Een thuisbatterij? Dit moet je eerst wetenEen thuisbatterij? Dit moet je eerst weten

  Een thuisbatterij om de overtollige productie van je zonnepanelen in op te slaan? Specialist Dirk Coenen weet wanneer dit interessant is.

  Lees meer
 • Is verwarming op waterstof de toekomst? En kan het aardgas vervangen?Is verwarming op waterstof de toekomst? En kan het aardgas vervangen?

  Is waterstof het aardgas van de toekomst? We vroegen het aan energie-expert Pieter Vingerhoets van VITO/EnergyVille.

  Lees meer
 • Je woning verwarmen met airco? Dit is het effect op je woongenot en energieverbruikJe woning verwarmen met airco? Dit is het effect op je woongenot en energieverbruik

  Kan je in elke woning verwarmen met een airco? En is dit te combineren met zonnepanelen? We vroegen het aan energie-expert Stijn Verbeke.

  Lees meer

Laat je inspireren

Sta je voor een bouw- of renovatieproject – hoe groot of hoe klein ook – maar ontbreekt het je nog aan ideeën? Laat je dan inspireren door onze woonreportages en kijk mee binnen in tal van nieuwbouwwoningen, renovatieprojecten en appartementen.