Adverteren

Ben je klant?

Inloggen

Livios, dé weg naar (ver)bouwers in België

Wil je ‘in market’ aanwezig zijn naar de juiste doelgroep van bouwers, verbouwers of klussers? Dan is Livios de juiste keuze. Met een brede waaier aan online- en printmogelijkheden werken we op maat van elke klant. Met een enorm bereik en onze jarenlange ervaring, bieden we je de ideale omgeving om je merk verder uit te bouwen.

Kortom, de perfecte doelgroep met de juiste mix van gerichte producten, onder de vleugels van de grootste mediagroep, maar met persoonlijke begeleiding. Dat is Livios.

Nog vragen? Contacteer ons op livios@dpgmedia.be en laat je informeren en adviseren over onze mogelijkheden op maat.

Contacteer ons

Online

Ben je op zoek naar visibiliteit of content? Of allebei misschien? Met ons jaarpartnership of onze campagnemogelijkheden zoals bannering in de nieuwsbrief of op de website, branded stories of dedicated nieuwsbrieven hebben voor elke doelstelling een oplossing.

Print

Met een inlassing in een of meer van onze hoogkwalitatieve magazines bereik je meteen de juiste lezers. We beloven je stevige zichtbaarheid in een dedicated magazine dat gratis aan te vragen is. Bovendien staat je advertentie in een projectmagazine met de beste content, zodat onze geloofwaardigheid kan afstralen op jouw merk. We bieden 6 verschillende magazines aan: Mijn Nieuwbouw, Mijn Renovatie, Mijn Energie, Mijn Badkamer, Mijn Keuken, Mijn Tuin.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak om de mogelijkheden voor jou te bekijken.

Contacteer ons