5x beats in de badkamer: win een doucheluidspreker

De badkamer is dé plek om tot jezelf te komen met een uitgebreid bad of verkwikkende douche. Voor velen hoort muziek daar absoluut bij. Dat hebben ook de sanitairfabrikanten opgemerkt. Ze pakken volop uit met oplossingen op maat in uiteenlopende prijscategorieën.

Waterdichte doucheluidspreker

GROHE en Philips sloegen de handen in elkaar voor Aquatunes, een waterdichte Bluetooth-luidspreker die je simpelweg over je douchestang schuift. Deze innovatieve speaker garandeert je een muzikale douche met uitstekend geluid. Je geniet van je favoriete muziek door te streamen van je Bluetooth-apparaat naar de Aquatunes speaker. Die plaats je eenvoudig op de glijstang van je douche en laat je tot acht uur lang van muziek genieten.

Richtprijs: 89,99 euro (incl. btw)

Waag je kans!
Livios mag van GROHE 5 Aquatunes luidsprekers wegschenken. Bezorg ons je drie favoriete badkamertunes op redactie@livios.be. De vijf meest originele playlists slepen een prijs in de wacht. Deelnemen kan tot en met zondag 28/01.

Onderdompelen in je lievelingsmuziek

Met de Sound Wave van Kaldewei duik je letterlijk weg van alle drukte! Met zes akoestische platen, twee subwoofers en een waterbestendig touchscreen speelt Sound Wave alle muziek op eender welk Bluetooth-toestel draadloos af. Doordat je bad werkt als geluidsbox kan je zelfs onder water luisteren naar je favoriete artiesten. Door de trillingen in het water, geniet je van een unieke muzikale belevenis. Het systeem laat zich snel en eenvoudig op elk Kaldewei-ligbad aansluiten en werkt ook prima zonder water in het bad. Je kunt het ook gebruiken als je liever in de douche wil of gewoon voor de spiegel staat.

Richtprijs: 650 euro (excl. btw)

Handdoekradiator met luidspreker

Een oogstrelende radiator waar je je handdoeken en badjas omheen kan hangen, zodat ze heerlijk warm zijn als je uit de douche stapt. Wie wil dat niet? De nieuwe handdoekradiator SENSIUM van Atlantic voegt daar nog twee unieke dimensies aan toe: sfeervolle ledverlichting en een superieur audiosysteem van Cabasse. Met je smartphone en de geïntegreerde luidsprekers stream je muziek uit je handdoekdroger. Zalig toch!

Richtprijs: 1.525 euro (excl. btw)

Ultieme douchebeleving

GROHE gaat nog een stap verder in de ultieme badkamerbeleving met de F-digital Deluxe-douche met AquaSymphony plafondplaat (101,6 x 76,2 cm). Dit op maat gemaakte systeem combineert lichttherapie, stoom, massagestralen, watervalstralen én een watergordijn. Terwijl je van dit waterspektakel geniet, maken de performante Bose-luidsprekers het plaatje compleet.

Richtprijs: 19.950 euro (excl. btw)

Plug and play

  • Legrand Nuvo
    Foto Legrand Group Belgium

Muziek streamen van welke bron dan ook, in elke kamer van je huis? Dat kan met Nuvo. Deze draadloze hifi-oplossing zorgt voor je favoriete digitale muziek in hoge kwaliteit. Een Nuvo-speler is een stereoversterker waarop het netwerk en luidsprekers zijn aangesloten. Via dit netwerk heb je toegang tot gedeelde muziekbibliotheken en online muziek via Tune In, Deezer en Spotify. Verder heeft zo’n Nuvo-toestel een aansluiting voor je usb-stick, MP3- of cd-speler. Met de eenvoudige app beheer je alle functies van het systeem via je smartphone of tablet.

Richtprijs: 480 euro (excl. btw)

Partnerartikels

Bekijk alle partners
Nieuw! Van Marcke Magazine: boordevol trends, innovaties en inspiratie
Nieuw! Van Marcke Magazine: boordevol trends, innovaties en inspiratie

Bij Van Marcke zijn we voortdurend op zoek naar trends, innovatie en inspiratie op vlak van kleine verbouwingswerken, ingrijpende renovaties of zelf...

Lees meer
Nieuwe badkamerserie ‘Qatego’ van Studio F. A. Porsche: rechtlijnig meubilair en afgeronde objecten
Nieuwe badkamerserie ‘Qatego’ van Studio F. A. Porsche: rechtlijnig meubilair en afgeronde objecten

Twee premiummerken samen in jouw badkamer: Studio F. A. Porsche ontwierp voor Duravit de badkamerserie Qatego. Terwijl de kasten van de badkamerserie strak ...

Lees meer
Op zoek naar inspiratie voor je badkamer?
Op zoek naar inspiratie voor je badkamer?

Ben je van plan je badkamer te renoveren of her in te richten en nood aan inspiratie? Dan biedt Facq de oplossing! Met het nieuwe Facq-magazine boordevol...

Lees meer
Extra daglicht en verluchting? Aan deze 5 voorwaarden moet een dakraam zeker voldoen
Extra daglicht en verluchting? Aan deze 5 voorwaarden moet een dakraam zeker voldoen

Met een dakraam haal je meer daglicht en verse lucht binnen. Maar een dakraam moet wel aan zeer hoge eisen voldoen. Zo moet het niet alleen bij de stijl ...

Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken