5x beats in de badkamer: win een doucheluidspreker

De badkamer is dé plek om tot jezelf te komen met een uitgebreid bad of verkwikkende douche. Voor velen hoort muziek daar absoluut bij. Dat hebben ook de sanitairfabrikanten opgemerkt. Ze pakken volop uit met oplossingen op maat in uiteenlopende prijscategorieën.

Waterdichte doucheluidspreker

GROHE en Philips sloegen de handen in elkaar voor Aquatunes, een waterdichte Bluetooth-luidspreker die je simpelweg over je douchestang schuift. Deze innovatieve speaker garandeert je een muzikale douche met uitstekend geluid. Je geniet van je favoriete muziek door te streamen van je Bluetooth-apparaat naar de Aquatunes speaker. Die plaats je eenvoudig op de glijstang van je douche en laat je tot acht uur lang van muziek genieten.

Richtprijs: 89,99 euro (incl. btw)

Waag je kans!
Livios mag van GROHE 5 Aquatunes luidsprekers wegschenken. Bezorg ons je drie favoriete badkamertunes op redactie@livios.be. De vijf meest originele playlists slepen een prijs in de wacht. Deelnemen kan tot en met zondag 28/01.

 

Onderdompelen in je lievelingsmuziek

Met de Sound Wave van Kaldewei duik je letterlijk weg van alle drukte! Met zes akoestische platen, twee subwoofers en een waterbestendig touchscreen speelt Sound Wave alle muziek op eender welk Bluetooth-toestel draadloos af. Doordat je bad werkt als geluidsbox kan je zelfs onder water luisteren naar je favoriete artiesten. Door de trillingen in het water, geniet je van een unieke muzikale belevenis. Het systeem laat zich snel en eenvoudig op elk Kaldewei-ligbad aansluiten en werkt ook prima zonder water in het bad. Je kunt het ook gebruiken als je liever in de douche wil of gewoon voor de spiegel staat.

Richtprijs: 650 euro (excl. btw)

 

Handdoekradiator met luidspreker

Een oogstrelende radiator waar je je handdoeken en badjas omheen kan hangen, zodat ze heerlijk warm zijn als je uit de douche stapt. Wie wil dat niet? De nieuwe handdoekradiator SENSIUM van Atlantic voegt daar nog twee unieke dimensies aan toe: sfeervolle ledverlichting en een superieur audiosysteem van Cabasse. Met je smartphone en de geïntegreerde luidsprekers stream je muziek uit je handdoekdroger. Zalig toch!

Richtprijs: 1.525 euro (excl. btw)

 

Ultieme douchebeleving

GROHE gaat nog een stap verder in de ultieme badkamerbeleving met de F-digital Deluxe-douche met AquaSymphony plafondplaat (101,6 x 76,2 cm). Dit op maat gemaakte systeem combineert lichttherapie, stoom, massagestralen, watervalstralen én een watergordijn. Terwijl je van dit waterspektakel geniet, maken de performante Bose-luidsprekers het plaatje compleet.

Richtprijs: 19.950 euro (excl. btw)

 

Plug and play

Foto: Legrand  

Muziek streamen van welke bron dan ook, in elke kamer van je huis? Dat kan met Nuvo. Deze draadloze hifi-oplossing zorgt voor je favoriete digitale muziek in hoge kwaliteit. Een Nuvo-speler is een stereoversterker waarop het netwerk en luidsprekers zijn aangesloten. Via dit netwerk heb je toegang tot gedeelde muziekbibliotheken en online muziek via Tune In, Deezer en Spotify. Verder heeft zo’n Nuvo-toestel een aansluiting voor je usb-stick, MP3- of cd-speler. Met de eenvoudige app beheer je alle functies van het systeem via je smartphone of tablet.

Richtprijs: 480 euro (excl. btw)

 

Producten

Trésor van Delpha: Ordelijke en personaliseerbare opbergruimte

Facq

Trésor van Delpha: Ordelijke en personaliseerbare opbergruimte

EKO Sanitair klokputten - Laat je verleiden door het uitzicht!

ACO Douche

EKO Sanitair klokputten - Laat je verleiden door het uitzicht!

Bekijk het groot(s) voor uw badkamer.

Covarte

Bekijk het groot(s) voor uw badkamer.

Baden en douchetubs

Duravit

Baden en douchetubs

KermiExtra: enkel uw fantasie bepaalt de grenzen!

Kermi

KermiExtra: enkel uw fantasie bepaalt de grenzen!

Elektrische radiatoren: flexibele verwarming

Radson

Elektrische radiatoren: flexibele verwarming