50x inspiratie voor je badkamer

Bij de inrichting van je badkamer komt heel wat kijken. Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar inspiratie en goed na te denken over de keuzes die je wil maken. Om je op weg te helpen, hebben we 50 ideeën en voorbeelden voor je verzameld. Van een praktische indeling voor een kleine ruimte tot een grote inloopdouche.

Badkamerindeling

Hoe deel je je badkamer zo goed mogelijk in? Met dit stappenplan kan je een aantal slimme keuzes maken. Eens je beslist hebt hoe je de ruimte precies gaat indelen, is het tijd voor de installatie. In deze volgorde werk je je badkamer af.

Lavabo

Lavabo’s of wastafels bestaan in verschillende formaten en materialen. Ook de kraan bepaalt mee het uitzicht. Ontdek welke lavabo het beste in jouw badkamer past.

Bad

Ga je voor een klassiek ligbad? Of wil je een combinatie van bad en douche? Ook baden zijn er in allerlei vormen, materialen en formaten. Zo kan je kiezen voor een vrijstaand model of je bad inbouwen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Douche

Verkies je een douche boven een bad? Ook hier heb je heel wat opties. Ga je voor een douchebak met gordijn, een douchecabine of staat een inloopdouche hoog op je verlanglijstje? Lees hier alles over de soorten douches en kranen.

Kleine badkamers

Een goede indeling van je badkamer is essentieel. Vooral als je ruimte beperkt is. Wil je het maximale uit je badkamer halen? Met deze zes tips benut je de beschikbare ruimte optimaal.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem een kijkje op ons Pinterest-bord en pin je favoriete badkamers.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media