Helemaal zen met zwart en wit in je badkamer dankzij X²O Badkamers

Zoek je nog inspiratie om jouw nieuwe badkamer in te richten? Zwart en wit zijn twee tegenpolen die elkaar kunnen afstoten, maar ook aantrekken. In de badkamer komt de combinatie van die twee kleuren mooi tot zijn recht. Dat bewijst X²O Badkamers met deze collectie in yin-yangstijl.

Bad als eyecatcher

Zwart en wit zijn kleuren die voor rust zorgen, maar waarmee je toch een krachtig statement kan maken. Wat dacht je van een bad in yin-yangstijl? Het bad van Luca Varess Mercuria, exclusief te verkrijgen bij X²O, is een echte eyecatcher. Het is mat zwart aan de buitenkant en wit langs binnen en verkrijgbaar als vrijstaand, half-vrijstaand of hoekbad.

Badkamermeubel in zwart-wit

Ook badkamermeubilair is in zwart-wit verkrijgbaar. Met het Storke Edge-badkamermeubel met mat zwarte lak heb je een opstelling met voldoende bergruimte. Of wat dacht je van zwarte eik in combinatie met een Solid Surface-wastafel? Het Balmani Lucida-meubel heeft een natuurlijke look en egaal uitzicht. Bovendien is Solid Surface een onderhoudsvriendelijk materiaal. En daar horen natuurlijk zwarte kranen bij, zoals de Blaufoss Pavilion Flat-wastafelkraan.

Meer info: www.x2o.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media