Badkamer op maat van elk gezin

Elke familie ziet er anders uit: klein, groot, jong, oud(er), soms met veel, andere dagen met minder… en heeft zo haar eigen gewoontes en voorkeuren. Daarom lanceert Villeroy & Boch haar nieuwe collectie Subway 3.0. Die kan je perfect op maat van de noden en smaak van jouw gezin samenstellen.

Zo zijn er zowel hoge wandkasten als praktische wastafelmeubels beschikbaar, zodat alle spullen van iedereen een plaatsje kunnen krijgen. Of zijn de – dubbele – wastafels verkrijgbaar met kleine fonteintjes. De baden uit het duurzame Quaryl zijn ergonomisch aangepast en daarmee extra ontspannend. Als extraatje is er het SilentFlow-systeem, waarbij het bad geruisloos gevuld wordt met water vanuit de bodem van het bad.

Daarnaast zijn de verschillende spiegels verkrijgbaar met ledverlichting. Die kan je dimmen, waardoor je in een relaxte sfeer een bad kan nemen of ’s ochtends rustig wakker kan worden.

Het hele gamma is verkrijgbaar in de basiskleuren, maar ook in zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors. De antivingerafdrukcoating maakt de deuren en panelen extra onderhouds- en dus familievriendelijk.

Meer info: www.villeroy-boch.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media