livios logo

De badkamertrends van 2019!

Zoek je een nieuwe badkamer? Volgens badkamerspecialist X2o focussen de trends van 2019 op tijdloos design en kwaliteit. Met zwarte accenten, warme houtsoorten en een matte afwerking kan je dit jaar niet missen. Ook de juiste spiegel maakt een wereld van verschil. En vergeet je toilet niet!

Stijlvolle spiegels

Een stijlvolle ronde spiegel tilt je badkamerdesign naar een hoger niveau.

Foto X²O Badkamers
  

Spiegels zijn niet alleen functioneel, ze tillen je badkamerdesign naar een hoger niveau. Met de juiste spiegel lijkt je kleine badkamer zelfs een pak groter. Een spiegel met anti-dampfunctie maakt je leven bovendien gemakkelijker. En met ingebouwde ledverlichting is je badkamer niet alleen beter, maar ook sfeervol verlicht. Speel ook eens met de vorm van je spiegel: een ronde of twee verticale naast elkaar geven je badkamer een verfrissend effect.

Zwarte accenten en warme houtsoorten

Zwart blijft dé kleur voor je badkamer. Smuk je witte design daarom op met zwarte accenten.

Foto X²O Badkamers
  

Zwart blijft dé kleur voor je badkamer. Smuk je witte design daarom op met zwarte accenten. Ga er vol voor met een zwarte kraan of doe het subtiel met je frames en doucheprofielen. Zwarte handvaten geven je badkamer bovendien een elegante, sobere en stijlvolle uitstraling. Wil je meer dan zwarte accenten? Kies dan voor een badkamermeubel in een warme houtsoort, zoals black oak: perfect in combinatie met een zwarte kraan of doucheframe.

Matte afwerking

Een zwart badkamermeubel combineer je perfect met een zwarte kraan.

Foto X²O Badkamers
  

Met een matte afwerking geef je je badkamer een zachte, tijdloze uitstraling. Wil je enkel matte accenten of een volledig matte badkamer? Het kan allebei. Je vindt zelfs douches en toiletten in een matte uitvoering. Een solid surface wastafeltablet met een wit frame: meer heb je niet nodig voor een open, lichte badkamer waar het heerlijk vertoeven is. Kies bovenal voor een mix van trends en klassiekers. Zo creëer je de badkamer die helemaal bij jou past.

Pimp your toilet

Welke onmisbare kamer zie je toch gemakkelijk over het hoofd? Juist! Met deze tips verander je het kleinste kamertje in… wel, een fijner kamertje.

  • Kies voor een hangtoilet: zo bepaal je zelf de hoogte en maak je de vloer gemakkelijk schoon.
  • Een universeel, retro of strak exemplaar? Bepaal zelf je stijl. Een mat porseleinen toilet past perfect bij andere matte materialen.
  • Weg met de kletterende wc-bril: ga voor een soft close exemplaar. Zo beroof je niemand van zijn nachtrust.
  • Een toilet met smartflush spoelsysteem is proper en makkelijk te poetsen.
  • Integreer een geurblokje in een duwplaat en zorg voor een aangename geur in je toilet.
  • Bespaar plaats met een handwasser zonder kastje.

Badkamer renoveren? Vraag hier je gratis verbouwmagazine Badkamer en wellness aan voor praktische informatie en richtprijzen.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamerinrichting/de-badkamertrends-van-2019/