livios logo

Deze nieuwigheden van Hansgrohe zorgen voor maximaal badkamerplezier

Geniet jij ervan om de dag rustig te beginnen met een verfrissende douche of ben je meer gewonnen voor de gezellige bedrijvigheid van de doorsnee gezinsbadkamer? Wat je ook verkiest, de nieuwigheden van Hansgrohe zorgen ervoor dat het welzijn van jou en je gezin centraal staat in de badkamer. Van het nieuwe Pulsify-gamma en een leuke kinderdouche tot slim kraanwerk, we zetten enkele opvallende nieuwigheden voor jou op een rijtje.

Pulsify: maximaal doucheplezier, ook in kleine badkamers

De nieuwe Pulsify-lijn valt op door zijn moderne design en vlakke profiel dat niet alleen subtiel oogt, maar tijdens het douchen ook meer bewegingsruimte biedt. Ideaal voor zowel een kleine douchekamer als een grote familiebadkamer. De ShowerTablet-thermostaat herbergt de bedieningselementen voor temperatuur en watervolume, maar doet ook dienst als 40 cm lange legplank voor douchegel en shampoo en als houder voor de handdouche. Kies je voor de Pulsify 3 jet-handdouche? Dan kan je naar believen genieten van een zijdezachte PowderRain-straal en de krachtigere IntenseRain-straal, met als derde optie een ontspannende massagestraal of een oppeppende monostraal.

De nieuwe Pulsify-lijn valt op door zijn moderne design en vlakke profiel.

Foto Hansgrohe
  

Voor een badtijd zonder tranen ontwikkelde Hansgrohe een nieuwe versie van de Jocolino-kinderdouche.

Foto Hansgrohe
  

Jocolino: douchen wordt kinderspel

Met de nodige verbeeldingskracht beleven kinderen de spannendste avonturen in de badkuip, tot het tijd is om de shampoo uit de haartjes te spoelen… Voor een badtijd zonder tranen ontwikkelde Hansgrohe een nieuwe versie van de Jocolino-kinderdouche. De kleurrijke douchekop met smalle handgreep past perfect in een kinderhand en warmt dankzij de geïsoleerde waterstroom niet op. De douchekop is afgewerkt in drie verschillende dierenmotieven, maar past dankzij het minimalistische design toch in elke badkamer. De twee straalsoorten zorgen dan weer voor een aangename douche-ervaring en een efficiënte spoeling.

De Finoris-kranenserie combineert een slanke, geometrische look en minimalistische uitstraling met een optionele uittrekbare uitloop.

Foto Hansgrohe
  

De nieuwe Vivenis-mengkraan die je laat genieten van een natuurlijke waterervaring.

Foto Hansgrohe
  

Finoris & Vivenis

Met het oog op gebruiksgemak en zuinig waterverbruik, lanceert Hansgrohe nieuw kraanwerk dat je dagelijks bezoek aan de badkamer weer net dat tikkeltje aangenamer maakt. Zo is er de Finoris-kranenserie, die een slanke, geometrische look en minimalistische uitstraling combineert met een optionele uittrekbare uitloop voor voldoende bewegingsvrijheid. Of wat dacht je van de nieuwe Vivenis-mengkraan die je laat genieten van een natuurlijke waterervaring? De slanke en discreet gewelfde uitloop met een brede waterstraal in combinatie met de delicate handgreep geeft deze kraan zijn ongecompliceerde eenvoud. Voeg daar nog de AirPower- en EcoSmart-technologie aan toe en je krijgt een zuinige kraan met een zachte en volle watervalstraal.

Meer info: www.hansgrohe.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamerinrichting/deze-nieuwigheden-van-hansgrohe-zorgen-voor-maximaal-badkamerplezier/