livios logo

Opvallend kraanwerk wordt de rode draad in de badkamer van morgen

Een persoonlijke toets aan je badkamer geven is nu gemakkelijker dan ooit. Het nieuwe opvallende kraanwerk met Finishplus oppervlaktedesigns van hansgrohe staat volledig in het teken van een karaktervolle badkamer met kleur. Ideaal voor wie van de lockdownperiode gebruik wil maken om zijn badkamer om te toveren tot een wellnesszone waar je de niet zo alledaagse stress kan wegspoelen.

Trendy kleuren in de badkamer

Opvallend kraanwerk wordt volgens hansgrohe de rode draad in de badkamer van morgen. Om aan deze trend tegemoet te komen, biedt de kraanspecialist een ruime keuze aan metallic tinten en matte kleuren waarmee je het kraanwerk van de wastafel, het bad en de douche gemakkelijk kan personaliseren. De vijf nieuwe afwerkingen van de lijnen Metropol en Talis E bieden talloze designmogelijkheden: Chrome, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Polished Gold Optic, Brushed Bronze.

Hansgrohe Badkamer van morgen - wit kraanwerk kraan lavabo

Foto Hansgrohe
  

Hansgrohe Badkamer van morgen - zwart kraanwerk

Foto Hansgrohe
  

Design met mat zwart

Vooral de Matt Black-afwerking is een populaire keuze voor de badkamer. Kranen en douches in de FinishPlus Matt Black-kleur contrasteren op een bijzonder opvallende maar elegante en stijlvolle manier met lichte wanden en accessoires in de badkamer. Kies je voor een industriële of minimalistische stijl? Dan tilt het matzwarte kraanwerk het design van je badkamer meteen naar een hoger niveau.

Gepersonaliseerd comfort

Naast de kleur is het ook mogelijk om het comfort in je badkamer te personaliseren. Dankzij de verschillende ComfortZone-hoogtes, de ruimte tussen de uitloop van de kraan en de lavabo, geniet je van een maximale gebruiksvriendelijkheid. Bovendien kan je met de verschillende en atypische hoogtes spelen in de badkamer om een extra persoonlijke toets aan je kraanwerk te geven.

Meer info: www.hansgrohe.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamerinrichting/opvallend-kraanwerk-wordt-de-rode-draad-in-de-badkamer-van-morgen/