livios logo

Stel de ideale gezinsbadkamer samen met de nieuwe collectie van Villeroy & Boch

Droom jij van een badkamer die perfect op maat is van jouw gezin? Dat is exact waar de nieuwe collectie Subway 3.0 van Villeroy & Boch voor in het leven is geroepen. Dankzij die collectie kan je je badkamer namelijk helemaal zelf samenstellen in functie van jouw interieurstijl en gezinsleden. Zo kan je onder meer rekenen op slimme lichtfuncties, voldoende opbergruimte en een antivingerafdrukcoating op je meubels.

Moderne wastafels met plaats voor iedereen

Dankzij de dunne randen en hoekige lijnen krijgen de Subway 3.0 wastafels een moderne uitstraling mee. Verder kan je kiezen voor hoge wandkasten, kleine fonteintjes, dubbele wastafels met praktische meubels… alles om in te spelen op de noden en behoeften van jouw gezin. Bovendien is er in de meubels meer dan genoeg opbergruimte voorzien en kan je naast de basiskleuren ook voor zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors kiezen. De antivingerafdrukcoating houdt de deuren en panelen onderhoudsvriendelijk.

Villeroy & Boch badkamer gezinsbadkamer


© Villeroy & Boch  

Villeroy & Boch gezinsbadkamer badkamer


© Villeroy & Boch  

Villeroy & Boch gezinsbadkamer badkamer


© Villeroy & Boch  

Villeroy & Boch gezinsbadkamer badkamer


© Villeroy & Boch  

Villeroy & Boch gezinsbadkamer badkamer


© Villeroy & Boch  

Alles om tot rust te komen

De badkamer is misschien wel dé ruimte bij uitstek om je te ontspannen. Daarom zijn de Subway 3.0 spiegels uitgerust met dimbare ledverlichting in verschillende soorten en maten. Je kan een warm sfeerlicht oproepen als je relaxt in bad of een helderder licht om ’s ochtends mee wakker te worden. De ergonomische baden van het duurzame Quaryl zijn er speciaal op gericht om jou een comfortabele badhouding en optimale ontspanning te bieden. Een vleugje luxe? Het SilentFlow-systeem vult het bad spettervrij vanuit de bodem.

Meer info: www.villeroy-boch.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamerinrichting/stel-de-ideale-gezinsbadkamer-samen-met-de-nieuwe-collectie-van-villeroy-boch/