livios logo

Zeg niet zomaar 'wc' tegen dit speciaal exemplaar

Sanitairmerk Geberit vervangt zijn traditionele douche-wc AquaClean Sela door een innovatief exemplaar. De nieuwe uitvoering heeft verschillende extra functies, die je bezoekje aan het toilet nét iets leuker maken.

De nieuwe douche-wc beschikt net zoals zijn voorganger over de unieke WhirlSpray douchetechniek. Die zorgt voor een aangename en grondige reiniging, mét zuinig waterverbruik. Maar Geberit optimaliseerde ook de TurboFlush spoeltechniek. Het wc-keramiek is daardoor nog grondiger én stiller gespoeld. ’s Nachts de wc niet doorspoelen om storende geluiden te voorkomen? Niet meer nodig!

Foto Geberit nv
  

Foto Geberit nv
  

Foto Geberit nv
  

Foto Geberit nv
  

Oriënterende verlichting

En ook alle lichten aansteken tijdens een nachtelijk bezoekje aan het toilet hoeft niet meer. De nieuwe AquaClean Sela heeft een handige oriëntatieverlichting, waardoor je ’s nachts makkelijk de weg naar het toilet vindt.

Verbinding met smartphone

Deze douche-wc bedien je met één druk op de knop. Niet de doorspoelknop, wél die van je smartphone. Via de Geberit-app kan je namelijk al je persoonlijke instellingen regelen. De AquaClean Sela is daarnaast ook uitgerust met gebruikersdetectie: een sensor voorkomt dat de wc de douchestraal ongewild activeert.

All-in-one-wc

Je koffiemachine ontkalken is niet moeilijk. En vanaf nu is die klus ook makkelijk bij je wc geklaard. De afstandsbediening vermeldt wanneer een ontkalking nodig is, en die gebeurt even makkelijk als bij je koffiemachine.

Al deze handige functies zijn bovendien verpakt in een mooi jasje. De douchefunctie en alle aansluitingen voor stroom en water zijn weggewerkt in het wc-keramiek zelf. En dat keramiek maakte Geberit trouwens randloos: mooier én makkelijker schoon te maken!

De Geberit AquaClean Sela is verkrijgbaar vanaf 2.590 euro.

 

Meer info: www.geberit.be 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamerinrichting/zeg-niet-zomaar-wc-tegen-dit-speciaal-exemplaar/