livios logo

Ontdek ‘de badkamer van de toekomst’

Duravit pakt uit met ‘de badkamer van de toekomst’. En dan hebben we het niet alleen over handige snufjes zoals verwarmde spiegels en pictogrambediening. Vooral het futuristische design springt in het oog. Elk meubel is perfect afgewerkt: van wastafel tot bad, en van spiegelkast tot toilet.

Trendy wastafel

Een van de hoogtepunten van de Viu/XViu-serie van Duravit is de wastafel. Aan de buitenkant vormgegeven als een rechthoek, maar vanbinnen is hij zachtjes gebogen. Naast een mooi design, geniet je ook van veel comfort. Daar zorgen de ruime inbouwwaskom en royale legruimte voor.

De waskom wordt gedragen door een metalen, V-vormige draagconstructie. Die V-vorm is typisch voor de nieuwe Duravit-collectie, en is beschikbaar in twee kleuren: elegante champagnekleur, of avant-gardistisch matzwart. Daarnaast kan je voor de glazen inlegger ook kiezen uit vier kleuren. Er zijn dus eindeloze combinaties mogelijk!

Foto Duravit
  

Foto Duravit
  

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Als je bij Duravit een spiegelkast vraagt, mag je dat heel letterlijk nemen. De modellen van de XViu-serie bestaan namelijk vollédig uit spiegels. De varianten met sensorschakeling bieden je door het dimbare licht een hoogwaardig comfort. De exemplaren met pictogrambediening op het spiegeloppervlak zijn dan weer voorzien van ambilight- en kleurenlicht-wisselfuncties.

Alle spiegels zijn trouwens met verwarming verkrijgbaar. De pictogramvariant beschikt standaard over deze verwarmingsfunctie.

Ergonomisch bad

Een ander hoogtepunt uit de XViu-serie, is eigenlijk meer een (letterlijk) laagtepunt: een vrijstaand, ergonomisch ligbad. Het metalen V-frame is, net zoals de wastafels, verkrijgbaar in matzwart of champagnekleur. Het keramieken bad zelf, dat verkrijgbaar is in twee formaten (160 x 80 cm en 180 x 60 cm), valt dan weer op door het hoogglanzend wit acryl en de discrete afvoer.

Foto Duravit
  

Foto Duravit
  

Een net toilet

Het verfijnde design van de spiegelkasten, het bad en de wastafel, komt ook terug in het toilet. Dankzij de metalen drukknoppen aan de zijkant, kan je de zitting en het deksel makkelijk afnemen. Zo is je toilet veel makkelijker schoon te maken. De open spoelrand zorgt dan weer voor uitstekende spoelprestaties. Net zoals de rest van de Duravit-badkamermeubels, gaan comfort én design hier hand in hand: een totaalpakket!

Meer info: www.duravit.be 

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamermaterialen/54238/ontdek-de-badkamer-van-de-toekomst/