livios logo

Bad- of doucheliefhebber? Ontdek deze nieuwigheden van Geberit

Wat doe jij het liefst: de dag goed inzetten met een verfrissende douche of ’s avonds lekker lang relaxen in een warm bad? Welk badkamermoment je ook verkiest, dankzij de nieuwigheden van Geberit kan je nu volop genieten van een douche of bad waarbij de combinatie van functionaliteit en design centraal staat.

Olona doucheplaat

Voor de doucheliefhebbers biedt Geberit de nieuwe Olona doucheplaat aan, die van steenhars met een dunne gellaag is gemaakt. Daardoor voelt de plaat niet alleen aangenaam aan, maar is hij ook grotendeels bestand tegen vlekken en kan je eventuele krassen makkelijk wegwerken. Dankzij het strakke design in mat wit en het minimalistische afvoerdeksel met fijne chroomring kan je de doucheplaat probleemloos combineren met allerlei soorten vloer- en wandbekleding. Denk maar aan keramische tegels, mozaïek, natuursteen en hout.

Geberit Oolona is verkrijgbaar in drie vierkante en tien rechthoekige modellen en beschikbaar vanaf 483,26 euro excl. btw.

Voor de doucheliefhebbers biedt Geberit de nieuwe Olona doucheplaat aan, die van steenhars met een dunne gellaag is gemaakt.

Foto Geberit nv
  

Het Tawa acryl ligbad onderscheidt zich vooral door de uitzonderlijk smalle rand van slechts 1,5 cm die de strakke en elegante vormgeving onderstreept.

Foto Geberit nv
  

Tawa ligbad

Neem je na een lange dag graag een bad om helemaal te ontspannen? Dan kan je dat voortaan in het Tawa acryl ligbad. Dat bad onderscheidt zich vooral door de uitzonderlijk smalle rand van slechts anderhalve centimeter die de strakke en elegante vormgeving onderstreept en je toelaat om het bad bijna naadloos te bekleden of betegelen. Het ergonomisch gevormde ruggedeelte dat doorloopt tot in de romp staat op zijn beurt garant voor maximaal ligcomfort.

Het Geberit Tawa ligbad is verkrijgbaar in zes maten en beschikbaar vanaf 626,28 euro excl. btw. 

Meer info: www.geberit.be

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamermaterialen/64114/bad-of-doucheliefhebber-ontdek-deze-nieuwigheden-van-geberit/