livios logo

Stijl en duurzaamheid gaan hand in hand met de HansaStela touchless kranen

Een mooi evenwicht tussen design en technologie, dat is het uitgangspunt van de nieuwe HansaStela badkamer- en douchekranen. Met verschillende variaties maakt dit assortiment touchless kranen het eenvoudig om een stijlvolle kraan te kiezen die perfect bij jouw badkamer past en tegelijk te genieten van slimme functionaliteiten op maat van jouw behoeften. Wat denk je bijvoorbeeld van een infraroodsensor die elke handbeweging detecteert, een Bluetooth-verbinding of een uniek diamantvormig watervaleffect?

Nauwkeurige technologie in een bekroond design

Een gepatenteerde PSD-infraroodsensor detecteert elke handbeweging nauwkeurig en zorgt ervoor dat de HansaStela sensorkraan niet meer water en energie verbruikt dan nodig. Bovendien kan je de instellingen gemakkelijk aanpassen en je verbruik in één oogopslag raadplegen wanneer je de kraan via de Bluetooth-verbinding linkt aan de Hansa Connect-app. Al die slimme technologieën heeft Hansa geïntegreerd in een strak, stijlvol ontwerp dat werd bekroond met de Red Dot Award 2021 in de categorie Product Design.

Binnen elk model van de HansaStela collectie zijn er drie varianten: een koudwaterkraan, ééntje met een temperatuurhendel aan de zijkant waarmee je de watertemperatuur gemakkelijk kan wijzigen en ééntje waarbij de hendel wordt vervangen door een stop, zodat het water op een vooraf ingestelde temperatuur blijft.

Foto Hansa Belgium BVBA
  

Foto Hansa Belgium BVBA
  

Foto Hansa Belgium BVBA
  

Optimale hygiëne

Aangezien je de HansaStela kraan niet moet aanraken voor gebruik blijft het oppervlak hygiënisch en langdurig vrij van virussen en bacteriën. Bovendien zijn de kranen uitgerust met twee types beluchters, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kalkaanslag en je het kraanwerk heel eenvoudig kan schoonmaken. Als kers op de taart geeft de brede beluchter het water een mooie diamantstructuur, die op zijn beurt een waterval creëert.

Meer info: www.hansa.com

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamermaterialen/64151/stijl-en-duurzaamheid-gaan-hand-in-hand-met-de-hansastela-touchless-kranen/