livios logo

Kleine badkamer? Met deze compacte afvoer verlies je amper ruimte

Dat de sifon van een wastafel kostbare ruimte inneemt in je badkamermeubel, is algemeen bekend. Maar daarbovenop kan je er ook nog eens moeilijk bij voor een onderhoudsbeurt. Het nieuwe model van Viega biedt nu een praktische oplossing voor die typische badkamerproblemen.

Meer plaats vrij

Als specialist in technische oplossingen voor verwarming en sanitair ontwikkelde Viega een sifon die niet alleen ruimte bespaart in je badkamermeubel, maar ook vlotter toegankelijk is. Het nieuwe product heeft een horizontaal en een verticaal afvoerbuisgedeelte die beide tot 30 cm verstelbaar zijn in de lengte. Zo kan de sifon van het afvoergat van de wastafel opschuiven naar de muur, waardoor er meer plaats vrijkomt in het meubel.

Afvoer sifon


© Viega  

afvoer sifon


© Viega  

Handig in onderhoud

De sifon zelf is ook makkelijker te demonteren, aangezien het onderste gedeelte de vorm heeft van een afneembare beker en is vastgemaakt met twee clips. Het volstaat om die te verwijderen, dus geen gedoe met fittings die je moet losschroeven. Goed voor een eenvoudig en efficiënt onderhoud. 

Richtprijs: 55 euro, excl. btw.

Meer info: www.viega.be

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/badkamermaterialen/64182/kleine-badkamer-met-deze-compacte-afvoer-verlies-je-amper-ruimte/