Brushed warm sunset: een koperkleurig accent voor je kranen

Een kleuraccent voor je kraanwerk? Met het geborsteld koperkleurige kraanwerk van GROHE til je jouw keuken of badkamer naar een hoger niveau. De nieuwe brushed warm sunset-uitvoering zorgt meteen voor een luxueuze look and feel.

Brushed warm sunset

Vind je kranen in chroom net iets te standaard? Met een gekleurde kraan geef je je badkamer of keuken meer karakter. De brushed warm sunset-uitvoering is ideaal voor wie een koperkleurig accent wil. Deze kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen en straalt instant luxe uit.

Voor keuken…

Wil je van jouw keukeneiland een echte blikvanger maken? Dan springt een koperkleurige kraan meteen in het oog. Bij GROHE vind je verschillende keukenkranen in de brushed warm sunset-uitvoering. Van een stijlvolle keukenmengkraan met L-uitloop tot een kraan die jouw kraantjeswater omtovert tot verfrissend bruiswater.

… en badkamer

De badkamerkranen van GROHE in brushed warm sunset komen perfect tot hun recht in een minimalistische badkamer. Kies je meubels in één neutrale kleur en laat de koperkleurige accentkleur terugkomen in al je kraanwerk. Ook in een industriële badkamer past deze kleur in het plaatje. GROHE heeft verschillende kranen in zijn assortiment. Van een badmengkraan met vloermontage tot een hoofddoucheset in brushed warm sunset.

Meer info: www.grohe.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media