Facq presenteert nieuwe badkamercollecties Tulum en Soleil

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor je badkamer? Facq pakt deze zomer uit met twee nieuwe collecties van de Belgische ontwerper Philippe Starck: Tulum en Soleil. Beide collecties presenteren harmonieuze combinaties voor je badkamer. Van energiebesparende wastafelmengkranen tot waskommen met een uniek design.

Tulum-badkamerkranen

De kranen uit de Tulum-collectie worden gekenmerkt door pure elegantie. Door ronde en vierkante elementen te combineren tot één geheel, hebben de kranen een moderne uitstraling. De Tulum-kranen zijn verkrijgbaar in twee afwerkingen: chroom en mat zwart. Ook op vlak van duurzaamheid blinken ze uit. Een geïntegreerde cartouche voegt lucht toe aan de waterstraal en zorgt voor een zachte straal van 5 liter per minuut. De wastafelmengkranen zijn ook verkrijgbaar met de energiebesparende FreshStart-functie waarbij in de middelste stand enkel koud water uit de kraan komt. Beweeg je de hendel bewust naar links, dan stroomt er warm water door de kraan.

Badkamerserie Soleil

De nieuwe Duravit-badkamerserie Soleil wordt gekenmerkt door zachte contouren die voor een natuurlijke en kalme sfeer zorgen in je badkamer. Zo komen de subtiele buitenranden van de wastafel terug in de ligbaden. De compacte wastafels, toiletten en ligbaden hebben allen een tijdloos design, waardoor ze in verschillende interieurstijlen passen. Bovendien zijn de oppervlakken makkelijk te reinigen.

Meer info: www.facq.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media