livios logo

Onderhoudsvriendelijkheid ten top in de Showerwall van ARTisSAN

artissan

De Showerwall met tand-en-groefverbinding wordt afgewerkt met waterdichte silicone.


© ARTisSAN  

artissan

ARTisSAN is gespecialiseerd in maatwerk. De Showerwall wordt ter plaatse opgemeten. Voor eventuele moeilijkheden wordt dan ook een passende oplossing gezocht.


© ARTisSAN  

Met zijn ‘Bathroom tailors’ biedt ARTisSAN een brede waaier aan bekledingen voor de badkamer, zowel voor baden, douches als wandtoiletten. Eén van de toppers uit het gamma van ARTisSAN is de Showerwall, een moderne en strakke douchewandbekleding uit 8 mm gegoten acrylaat.

Eigen service

Een medewerker van ARTisSAN komt bij jou thuis de douche opmeten en installeren. Voor de naadloos gebogen variant in L-vorm moet je rekenen op 2 à 3 weken wachttijd. Het type met de tand-en-groefverbinding kan meteen ter plaatse op maat aangepast worden en biedt meer mogelijkheden qua ontwerp.

De hoge kwaliteit van het acrylaat zorgt voor een porie-arm oppervlak waardoor de Showerwall nagenoeg geen onderhoud vergt. Andere belangrijke troeven zijn de kleur- en vormvastheid van het materiaal.

Kenmerken

Kleuren: wit en zwart glossy
Standaardhoogte: 200 cm
Perfecte aansluiting op douchebak/bad
Zowel voor nieuwbouw als renovatie (kan eenvoudig over aanwezige tegels)
Maatwerk perfect mogelijk
Prijs: op aanvraag

Meer info op www.artissan.eu

10 dingen die je moet weten over plaatsing badkamer

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/badkamer/plaatsing-badkamer/onderhoudsvriendelijkheid-ten-top-in-de-showerwall-van-artissan/