Houten binnendeuren? Hörmann heeft een model voor elke stijl

Hörmann, de fabrikant van garagepoorten, breidt zijn aanbod uit met houten binnendeuren in hoogwaardige kwaliteit. Voor elke stijl is er een model. Van tijdloos elegant tot strak modern. Bovendien heb je geen last meer van vervormde deurbladen, afgebladderde verf of gehavende deurkaders.

Hoogwaardige afwerking

Dankzij de Duradecor-afwerking van Hörmann is het deuroppervlak bijna net zo robuust als een keukenwerkblad en 48% stoot- en slijtvaster dan een deur in CPL (continious pressed laminate). Daarnaast zijn de houten deuren hittebestendig en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je dweilt, want de deuren zijn ongevoelig voor de inwerking van vloeibare schoonmaakmiddelen.

Slijtvast

De houten binnendeuren zijn ook voorzien van een 4Protect-randbescherming. Hierdoor hebben de deuren een hoek met perfecte overgang zonder voegen. Deze afwerking zorgt ervoor dat de deuren slag- en slijtvast zijn. Hierdoor zullen de hoeken van het deurblad er goed blijven uitzien en heb je geen last meer van beschadigde deurkaders.

Strakke look

Bij Hörmann heb je keuze uit meer dan 150 verschillende deurbladmotieven en -randen, scharnieren, kozijnen en klinken. Van witgelakt tot beuk. Hou je van een minimalistisch design? De klinken zijn verkrijgbaar in de nieuwe Planar-variant waarbij het rozet volledig verzonken in het deurblad ligt. Je kan ook het sleutelgat weglaten of kiezen voor verdoken scharnieren. Ideaal voor een strak interieur. Hou je van zwarte accenten? Dan zijn er ook klinken en beslag in mat zwart.

Meer info: www.hormann.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media