Arlu Divina: glazen binnenwanden voor meer cachet

Wil je een kamer visueel opdelen zonder daglicht te verliezen? Divina, de nieuwe glazen binnenwand van Arlu, vormt met zijn zwarte aluminium structuur een echte blikvanger in je interieur. Bovendien kan je er alle kanten mee uit. Zo heb je keuze uit horizontale of verticale structuren, verschillende glasdiktes en kan je zelfs een glazen deur in de wand integreren.

Strak design

Dankzij de glaspanelen tot 2,6 meter hoog en 1,5 meter breed heeft de Arlu Divina glazen binnenwand een minimalistische uitstraling. De innovatieve aluminium structuur kan verschillende glasdiktes aan, zonder dat de glaspanelen in de profielen gelijmd moeten worden. Daardoor kan de wand gemakkelijk gemonteerd worden en heb je geen risico op glasbreuk.

Met binnendeur in staal look

In deze glazen binnenwand kan je ook een kamerhoge deur tot 2,6 meter integreren. Dankzij de onzichtbare Tyo-scharnieren blijft het strakke design van de profielen behouden. Daarnaast is er in het profiel van de deur een magneetslot verwerkt dat ook onzichtbaar blijft wanneer de deur openstaat. Verder is er tussen de deur en wand nog een voegafdichting voorzien die voor een betere akoestische demping en isolatie zorgt in vergelijking met pivoterende deuren.

Meer info: www.arlu.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media