livios logo

Bis 2012 nieuwigheden: binnen- en buitenschrijnwerk

Strak en isolerend

Belisol - Stand 1076

Het Holux aluminium profiel van Belisol is een mooi voorbeeld van de laatste nieuwe technieken. Een indrukwekkend isolatievermogen - met Uw-waardes tot minder dan 1,0 W/m²K - gekoppeld aan een strak en onberispelijk design: maak kennis met het exclusieve Belisol concept!

Enkele van de belangrijkste voordelen zijn het diepere profiel waarbij drievoudige beglazing mogelijk is, de verdoken raamscharnieren, alsook het modulaire vermogen van het profiel. Dankzij vier verschillende isolatieniveaus bieden wij jou het perfecte Holux-profiel aan, volledig op maat van je project. In combinatie met ons uitgebreid pakket aan voordeuren haalt je volledige woning zijn voordeel uit deze vooruitgang!

Belisol Ramen en deuren

Al je plafondproblemen opgelost!

Extenzo - Stand 1196

De Extenzo Spanplafonds zijn de laatste jaren aan een opmars bezig. Dat is niet verwonderlijk, want deze valse plafonds in kunststof kunnen zo goed als alle plafondproblemen oplossen en zijn beschikbaar in een haast oneindig aantal vormen en kleuren. Klassiek of modern, minimalistische of uitbundige ontwerpen: er is geen interieur dat Extenzo niet aankan.

Extenzo werkt met de laatste verlichtingstechnieken, past de bestaande elektrische installatie in je plafond aan en verzorgen het eventueel bijkomende schrijnwerk.

Extenzo Spanplafonds

Superisolerende houten ramen

Camba - Stand 1117

afrormosia hout deur poort buitenschrijnwerk


  

Camba stelt op bis een slank superisolerend houten raam voor. Voorheen werden hoge isolatiewaarden enkel gehaald met raamprofielen van 68 mm of dikker in combinatie met driedubbele beglazing. Hiermee zijn esthetisch verantwoorde oplossingen voor landelijke bouwstijlen niet meteen mogelijk. Al was het maar wegens van de grote afstand (>=42 mm!) tussen de kruishouten aan binnen- en buitenzijde van de drievoudige beglazing.

Het slanke profiel dat Camba voor dit raam gebruikt is maar 58 mm dik. In plaats van driedubbele beglazing, hanteren ze een dubbele beglazing met extra smalle spouw van 10 mm. Toch bereik je een U-waarde van slechts 0,8W/m²K!

Camba

Nieuwe website in de spotlights

Saint Gobain Glass - Stand 1077

Uiteraard kies je voor goed warmte-isolerend glas, maar met glas kan je zo veel meer dan energie besparen. Glas biedt ook geluidswering, inbraakvertraging, zonwering, personaliseerbaarheid en een easy-to-cleanfunctie.

Het is mogelijk meerdere functies te combineren. Grote ramen op de achtergevel kunnen bijvoorbeeld inbraak- en zonwerend zijn. Keuze te over en daarom maakt de website www.glaskeuze.be je wegwijs in deze zes basisfuncties. Een aanrader voor iedereen die wil bouwen of verbouwen!

Met een paar klikken krijg je op www.glaskeuze.be zicht op welke beglazing het best past bij jouw behoeften. Handig, want wie een rijwoning of appartement bezit, heeft andere behoeften dan de eigenaar van een vrijstaande villa.

Saint-Gobain Glass
Meer info op Glaskeuze.be

Met Reynaers gratis naar bis

Reynaers Aluminium - Stand 1240

Dankzij Reynaers kan je gratis naar bis! Reynaers Aluminium onderzoekt naar aanleiding van deze bouwbeurs hoe het gesteld is met de bescherming van de woning tegen inbraak.

Laat ons je mening weten in een enquête, beantwoord de wedstrijdvraag en win een gratis inkomkaart.

Reynaers Aluminium

Voor elk huis de juiste lift

ThyssenKrupp Encasa - Stand 8325

huistlift HE5 lift

Foto thyssenkrupp Home Solutions
  

ThyssenKrupp Encasa stelt haar gevarieerde gamma aan huisliften voor op bis. Steeds meer mensen zoeken naar oplossingen om zo lang mogelijk van hun eigen comfortabele huis te genieten. Een lift is namelijk voor velen een beter alternatief dan te verhuizen naar een appartement of seniorenwoning. De huisliften van ThyssenKrupp Encasa zijn inpasbaar in elke woning en volledig af te stemmen op het interieur. Bovendien zijn ze op maat gemaakt en zijn er geen ingrijpende veranderingen aan het huis nodig.

De huisliften zijn zo ontworpen dat er slechts één minimale aanpassing nodig is aan het interieur. Eén vierkante meter volstaat al voor de installatie. Bovendien is er geen liftput nodig: een diepte van 5 à 10 centimeter is voldoende. Afhankelijk van het type kan een huislift gemiddeld dertien meter overbruggen, wat in de meeste huizen van kelder tot zolder betekent.

Meer info op ThyssenKrupp Encasa

Geef je interieur een persoonlijke look

Caradec - Stand 1333

badkamer marmergranulaten granulaat


© Caradec  

Interieur- en decoratiespecialist Caradec stelt op bis een uniek materiaal voor. Caradec is samengesteld uit marmergranulaten en een helder uv-stabiel kunsthars. Het assortiment bevat 12 types van marmergranulaten. Standaard wordt er gewerkt met een paneeldikte van 16 mm, maar ook aangepaste diktes zijn mogelijk.

Caradec-projecten staan garant voor maatwerk. De panelen worden in één stuk binnen het bedrijf geproduceerd naar de gewenste vorm. Door de panelen te verstevigen, kan Caradec bvba bovendien grote afmetingen aanbieden.

Dankzij het driedimensionale effect en de lichtdoorlatendheid biedt het materiaal een grote creatieve vrijheid. Caradec geeft een unieke look aan persoonlijke of professionele interieurs. Courante toepassingen zijn badkamers, keukens, toonbanken, winkelinrichtingen, …

Meer info op Caradec

Een trap van leer

Upstairs Traprenovatie - Stand 204

Betonnen trap

Foto Upstairs Traprenovatie
  

Open of dicht, beton, staal of bloktreden: Upstairs Traprenovatie renoveert elke trap binnen één dag, zonder hak- of breekwerk! Alles op maat gemaakt uit hoogwaardig en duurzaam materiaal. Bijpassende trapleuningen, balustraden en verlichting maken het aanbod compleet.

Op bis stelt Upstairs Traprenovatie de nieuwe trappenlijn Stoer Chique van ontwerper Bertram Beerbaum. Een originele en verrassend aanvulling van het assortiment: geen houtdecors, maar echt staal, hout én leer!

De collectie Stoer Chique bestaat in hout in de uitvoeringen Steppe-zand, Schelpen-grijs, Moeras-bruin en Aarde-bruin en in leer in de uitvoeringen Naturel-cognac, Naturel-brons, Extreem-bijzonder en Extreem-geleefd.

Meer info op Upstairs Traprenovatie

Slank profieldesign

Gryp - Stand 8518

Schuifraamsysteem schuifraam


© Gryp  

Gryp bvba stelt de nieuwste ontwikkeling in het gamma GENEO® - profielen voor op bis. Deze profielen hebben zich nog verder ontwikkeld naar betere isolatiewaarden voor lage-energiewoningen en passiefhuizen (isolatiewaarde van 0,68 W/m2K).

Daarnaast stelt Gryp ook het GENEO®-hefschuifraamsysteem voor, met een slank profieldesign voor een moderne vormgeving. Door zijn veelvoud aan openingsmethoden kunnen er met dit hefschuifraamsysteem raamelementen tot 2,70 m hoog en 10 m breed worden gerealiseerd. Grootste troeven zijn de gemakkelijke bediening, een optimale geluidsisolatie en een efficiënte inbraakbeveiliging (WK 2). En dit zonder in te boeten op energie-efficiëntie.

Meer info op Gryp

Dressings op maat

Neves - Stand 8617

dressing


© Neves  

Is je woning te klein? Neves Belgium, specialist in maatkasten, dressings en scheidingswanden, benut elke centimeter optimaal. En dat zonder breek- en sloopwerk!

Neves past dressings aan elke situatie aan. Je kleren liever op hangers of eerder leggers? Een indeling à la carte is perfect mogelijk. Je kan zelfs een uitschuifbare plooiplank voorzien om de was ter plaatse te vouwen. Voor huizen met hoge plafonds zijn er liften om je kleren in “verdiepingen” te hangen: winterkleren op reikhoogte in de winter en hoog in de zomer.

Profiteer van bis-kortingen!

Geniet van speciale bis-beursacties: elke toonzaalbezoeker krijgt een gratis gadget, bij aankoop van een kast is de dassenhouder gratis en er is een extra bis-korting.

Meer info op Neves

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/binnenschrijnwerk/binnendeuren/bis-2012-nieuwigheden-binnen-en-buitenschrijnwerk/