livios logo

Brems Doors stelt L-series voor in Kortrijk

Interieur04 Kortrijk Brems L-series

Foto Brems doors
  

Interieur04 Kortrijk Brems L-series

Foto Brems doors
  

Op Interieur04 in Kortrijk stelde Brems Doors in primeur zijn nieuwe deurensysteem voor: de L-series. Een innovatief systeem waarbij onzichtbare scharnieren en het ontbreken van slotplaatjes enkele kenmerken zijn.

Het innovatieve systeem van de Brems Doors L-series laat toe het deurblad in het vlak van de deuromlijsting te plaatsen, het deurblad en de omlijsting in het vlak van de muur te plaatsen of het deurblad gewoon in het vlak en ingewerkt in de muur te plaatsen, zodat de deur en de muur indien ze op dezelfde wijze afgewerkt worden één geheel vormen. De deuren worden geplaatst met onzichtbare scharnieren, hebben geen slotplaatjes en zijn standaard voorzien van het nieuwe Brems 'magic-slot' . De deuren zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd.

In hetzelfde systeem zit ook de 'Swing door', een doorslaande deur die zich vanzelf sluit. Ideaal voor een snelle doorgang en voor rolstoelgebruikers; de deur kan langs beide zijden vooruit geopend worden en valt vanzelf dicht. Ook nieuw is de 'Rockin-Wall', een wanddeel op pivot dat in het vlak van de muur ligt. Zoals steeds bij Brems Doors worden alle deuren op maat gemaakt en afgewerkt naar wens van de architect of klant.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/binnenschrijnwerk/binnendeuren/brems-doors-stelt-l-series-voor-in-kortrijk/