livios logo

Invisidoor S: de deur die verdwijnt in je interieur

Hou je van een strak en modern interieur? Stoor je je aan tierlantijntjes aan de muur en is zelfs een deur soms al te veel voor jou? Dan biedt Argent Alu met Invisidoor S dé oplossing.

De Invisidoor S, met de S van slide, is de nieuwste deur binnen het brede gamma van Argent Alu. Net zoals de andere Invisidoor-deuren is hij haast onzichtbaar in je interieur. Maar Invisidoor S gaat daar nog een stapje verder in. Het deurblad valt in gesloten stand perfect in hetzelfde vlak als de wand, en is zo dus volledig onzichtbaar aan één kant van de muur. Zo is zelfs een handgreep overbodig.

Foto Argent Alu
  

Foto Argent Alu
  

Combinatie van esthetiek en techniek

Een zeer strak uitzicht dus, maar je vraagt je misschien af hoe dat kan? Als de deur in de wand schuift, wordt de opening die achterblijft, afgedekt met een bewegend afdekprofiel. Op die manier combineert Invisidoor S zowel het esthetische als het technische aspect. En die combinatie werd al beloond met een internationale iF Design Award!

Makkelijk bedienbaar

Invisidoor S kan gebruikt worden bij houten schuifdeuren tot 40kg. Bovendien is het schuifdeursysteem standaard uitgerust met de systemen ‘softclose’ en ‘auto-eject’, waardoor de deur zeer makkelijk te bedienen is. De onderdelen in het ingewerkte deurbeslag zijn steeds makkelijk te bereiken. Door dit uniek design is het mogelijk om de garnituren op elk moment bij te regelen of te demonteren.

Meer info: www.argentalu.com


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/binnenschrijnwerk/binnendeuren/invisidoor-s-de-deur-die-verdwijnt-in-je-interieur/