livios logo

Van uitstel komt afstel: aan de slag met deze 5 deur- en trapklussen

Je binnendeuren en trap gaan bijna je hele leven mee, maar af en toe een nieuwe look kan geen kwaad, toch? Pak je binnendeuren en trappen in huis aan met deze vijf klussen.

trap renoveren


© Getty Images  

 

1. Binnendeur verven

Verfdeuren zijn de goedkoopste binnendeuren op de markt. Uiteraard moet je ze zelf nog voorzien van een laagje verf. Geen probleem mits de juiste aanpak en de nodige precisie. Deze klus vertelt je exact hoe je te werk moet gaan.

2. Houten deurkader maken

Een klus voor wie zelf graag alle touwtjes in handen heeft. Geen goed werkende deur zonder een perfect deurkader. Van meten over monteren tot plaatsen, deze klus toont je de weg.

3. Trapleuning bevestigen

Minimalistisch, design of eerder traditioneel? De juiste stijl voor je trapleuning is belangrijk, maar vergeet ook de praktische kant niet. Een degelijke trapleuning zorgt ook voor extra steun en evenwicht. Aan de slag!

4. Trap renoveren

Ben je helemaal uitgekeken op je trap? Geen nood, want in een aantal stappen toveren we je oude trap om tot een frisse eyecatcher. Ontdek hier hoe!

5. Krakende trap herstellen

Niets zo irritant als een krakende of piepende trap. De oplossing is misschien wel simpeler dan je dacht. Check eerst even alle belangrijke termen via het trappenwoordenboek en dan maar aan het werk

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/binnenschrijnwerk/binnendeuren/van-uitstel-komt-afstel-aan-de-slag-met-deze-5-deur-en-trapklussen/