livios logo

Do it doggy style en neem de traplift


  


  


  

Do it Doggy Style en neem de traplift. Jawel, een traplift. Een Brits bedrijf denkt het spreekwoordelijke gat in de markt gevonden te hebben door er eentje te ontwerpen voor honden.

De traplift moet het comfortniveau van oude en vooral te dikke viervoeters verhogen. In Groot-Brittannië lijdt liefst één blaffer op drie aan obesitas, vandaar ongetwijfeld dit lumineus idee. De verwachting is overigens dat tegen 2020 liefst één viervoeter op twee te veel kilo’s zal meezeulen.

Poot op knop

Momenteel is er enkel een prototype beschikbaar. De bedenkers zijn immers nog bezig met een zoektocht naar een bedrijf dat de lift in productie wil brengen. De werking lijkt simpel: de hond drukt op een knop, klimt in de mand en belandt vervolgens een verdieping hoger. Een must-have dus voor iedereen die het gestrompel van zijn beste vriend niet meer kan aanzien. Nog dit: hoe hondvriendelijk de lift ook is, budgetvriendelijk is ze niet. Je moet er maar liefst 6.000 euro voor ophoesten.

10 dingen die je moet weten over trappen en liften


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/binnenschrijnwerk/trappen-en-liften/do-it-doggy-style-en-neem-de-traplift/