Tover je muur, plafond of vloer om in een infraroodverwarming

Met ThermOhm schilder je zelf een infraroodverwarmingspaneel op je muur, plafond of vloer. Deze warmtegevende verf werkt op elektriciteit en kan worden aangedreven door zonnepanelen. Op die manier geniet je van een aangename stralingswarmte in huis.

ThermOhm bestaat uit een koolstofcoating op basis van water. De verf wordt aangesloten op een laagspanningscircuit in je woning en zendt infraroodstralen uit. Heb je zonnepanelen? De elektriciteit die je hiermee opwekt kan je gebruiken als stroomvoorziening voor deze infraroodverwarming.

Ruimtebesparend

Dit type verwarmingssysteem kan je in elke kamer gebruiken. Via een digitale thermostaat stel je de temperaturen in voor iedere ruimte. Bovendien bespaar je met deze verf ruimte in kleine kamers waar geen plaats is voor een verwarmingstoestel. 

Afwerking naar keuze

Met 1 liter ThermOhm schilder je 8 m². Je kan de verf aanbrengen op allerlei ondergronden en daarna overschilderen in de kleur die jij wil. Zelfs tegeltjes of een stuclaag zijn mogelijk. De verf blijft functioneel. Ook als je er een gat in boort of een spijker in slaat, blijft ThermOhm stralingswarmte afgeven.

Richtprijs: 249 euro voor 1 liter

Meer info: www.thermohm.com

Producten

Verf & decoratie

Gamma Belgie

Verf & decoratie

Uitgebreid gamma aan binnenmuurverven

Caparol

Uitgebreid gamma aan binnenmuurverven

Interieurverven en designsystemen voor een harmonieuze woning

Sto nv

Interieurverven en designsystemen voor een harmonieuze woning