Haal de natuur in huis met ecologisch behangpapier uit duurzame gewassen

Kiezen voor duurzame bouwmaterialen is al een eerste stap in de goede richting om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar dankzij Eijffinger kan je nu ook je interieur een milieuvriendelijke toets geven met trendy behangpapier gemaakt uit natuurlijke vezels van duurzame gewassen. De behangcollectie Natural Wallcoverings III heeft bovendien een grote variatie aan kleuren en structuren zodat je je wandbekleding helemaal kan afstemmen op de rest van je interieur.

Handgemaakt

Natural Wallcoverings III wordt met de hand gemaakt in Azië. De natuurlijke vezels geoogst uit duurzame gewassen zoals jute, hennep, sisal, riet, zeegras, pijlwortelgras, bamboe, raffia en kurk worden in de zon gedroogd en vervolgens gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Het resultaat is een milieuvriendelijke behangcollectie met een verscheidenheid aan kleuren en structuren die je wanden in een handomdraai tot leven brengt.

Verschillende stijlen

Bij natuurlijke vezels denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan warme aardse tonen en natuurlijke tinten. Die vind je zeker terug in deze behangcollectie, maar daarnaast zijn er ook luchtige pastelkleuren, rijke groene tinten en schakeringen van brons. Bovendien heb je de keuze uit verschillende structuren, van verfijnd voor een moderne minimalistische look tot een losser weefsel met zichtbare knoopjes voor een meer rustiek of eclectisch interieur.

Natural Wallcoverings III is vanaf mei beschikbaar in de winkel en via de Eijffinger webshop.

Meer info: www.eijffinger.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media