livios logo

Art Borders: minimalistische muurbekleding van Arte

muurbekleding motieven

Foto Arte
  

Absolute topper dit jaar inzake muurbekleding en bijpassende stoffen van Arte, is de nieuwe collectie 'Art Borders', ontworpen door Karim Rashid. Het enfant terrible van het moderne design ontwierp een avant-gardistische muurbekleding met motieven die ontleend zijn aan de informaticatechnologie.

De collectie combineert uni-muurbekleding met brede boorden, voorzien van bizarre pictogrammen, pixels en Op-Artmotieven in pittige kleuren (citroengeel, meigroen, cyaanblauw, framboos, oranje en wit). De uni's zijn voorzien van een afgerond sixties-reliëf. Niet voor niets werd deze krachtige collectie in non-woven material onlangs bekroond op de vakbeurs in Gent met de 'Most Trendy Award'. De collectie geeft ieder interieur een avant-gardistische uitstraling, geheel in het teken van het volle, bonte leven van de nieuwe popcultuur.

Even opvallende collecties dit jaar zijn onder meer 'On the Beach' en 'Kadan'. 'On the Beach' is vooral gericht op de jonge generatie die het niet zo op heeft met serieuze ontwerpen. Deze collectie in tuttifrutti kleuren staat geheel in het teken van de provocatie, levenslust en humor, en oogt als persiflage op de eighties. Swimmingpoolconnotaties en verwijzingen naar David Hockney zijn hier ten top gedreven. De muurbekleding met levensechte waterdruppels, exotische bloemen en kitscherige kleuren zullen ongetwijfeld de jonge generatie bekoren. De collectie 'Kadan', het Japanse woord voor bloementuin, oogt heel sober en toch geraffineerd. Het kleurenpallet is zacht en warm. Per kleurstelling is er keuze tussen verschillende dessins (streep, uni met verweerde betonlook, bloemmotief), boorden en stoffen. De stoffen zijn lichtjes opgeruwd, waardoor ze heel zacht aanvoelen.

Meer info: www.arte-international.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/behangen/art-borders-minimalistische-muurbekleding-van-arte/