livios logo

Arte: de muurbekleding als modern fresco

Arte fresco

Foto Arte
  

Arte, dé specialist van muurbekleding en bijpassende interieurstoffen, heeft van bij het begin het Belgische interieur willen vernieuwen en op een hoger niveau brengen.

De firma stelt zich dan ook niet tevreden met een gemakkelijke, vlot verkopende collectie. Bedoeling is steeds om een meerwaarde te brengen in het interieur en om de platgetreden paden te verlaten.

Art Borders 2005: Werner Berges

Arte heeft altijd oog gehad voor het artistieke. Het hoeft dan ook geen verwondering dat ze al van bij het begin de hoogstaande collecties “Art Borders” bij ons op de markt heeft willen brengen. Na o.a. Richard Anuszkiewicz (2002) en Karim Rashid (2004) viel dit jaar de eer te beurt aan Werner Berges.

Werner Berges is in de Duitse kunstwereld de onbetwiste meester van de Pop-Art. Berges is gefascineerd door felle kleuren en door het repetitieve. Als kind van zijn tijd draagt de “easy-living” cultuur met haar erotische ondertoon zijn voorkeur weg. De vrouw met ster-allures uit de sixties is voor hem een onuitputtelijke bron van inspiratie. Deze thema’s zijn mooi vertaald in de collectie “Art Borders 2005”.

De grote, gezeefdrukte motieven zijn in reliëf aangebracht op een witte achtergrond. Naast Warhol-achtige vrouwengezichten met vampallures zijn er allerlei doppen en streepmotieven in felle kleuren. Door verschillende panelen met elkaar te combineren, bekomt men een prachtig panorama.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/behangen/arte-de-muurbekleding-als-modern-fresco/