livios logo

Arte: een uitgesproken motief tegen je muur

Fragments behangpapier

Foto Arte
  

Fragments behangpapier

Foto Arte
  

Fragments behangpapier

Foto Arte
  

De tijd dat een likje verf of een fris papiertje tegen de muur volstond om je interieur op te fleuren, ligt ver achter ons. Vandaag moet je kleur bekennen als je mee met je tijd wil zijn. Liefst vanal doe je er nog een uitgesproken motief bovenop. Arte lanceert nu een nieuwe lijn met zelfklevende muurdecoraties.

Behang wint weer aan terrein. Let wel, geen streepjesbehang of bloemetjespapier, maar behang met een uitgesproken print. Je kunt een hele muur behangen of alleen enkele visuele accenten aanbrengen. Met een beetje creatieve goede wil, kan je je interieur een heel aparte, eigentijdse en persoonlijke look geven. Op vlak van tekeningen en vormen, is er een soort heimwee naar de jaren '60 en '70. Dat was de periode van de gedurfde dingen. Felle kleuren werden bijna brutaal gecombineerd en de motieven konden niet opvallend genoeg zijn.
Arte, een trendsetter op vlak van muurdecoratie, gaat nog een stapje verder met de collectie 'Fragments'.

Persoonlijke stempel op je interieur

Fragments is een unieke collectie zelfklevende muurdecoraties. Originele ornamenten die je interieur opfleuren. De decoraties liggen er letterlijk bovenop, zodat je dus ook meteen reliëf creëert. Qua stijlen is er de keuze uit: retro, klassiek, hip... Op deze manier kan je een kamer een heel andere sfeer geven.
Je kan één bepaalde muur aanpakken, maar je kunt er ook een meubel mee benadrukken. Fragments kan je eenvoudig aanbrengen op een schone effen muur. Daarna worden ze geschilderd. Alle kleurencombinaties zijn bijgevolg mogelijk. Met Fragments kan je dus een wel heel persoonlijke stempel op je interieur drukken.

Info : www.arte-international.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/behangen/arte-een-uitgesproken-motief-tegen-je-muur/