livios logo

Perfax Metyl Speciaal: behangplaksel voor zwaar behang

behanglijm behang behangplaksel behangen perfax


© Perfax  

De nieuwe behangsoorten zijn vaak zwaar en vragen een aangepaste, krachtige lijm. Perfax Metyl Speciaal is een lijm met extra kleefkracht die makkelijk uitstrijkbaar is, goed corrigeerbaar en geen vlekken achterlaat.

Daarmee komt Perfax tegemoet aan de eisen van de nieuwste generatie behangpapier met een decoratief element, 3 D effecten, glanzende materialen of natuurlijke elementen zoals linnen, katoen, …

Perfax Metyl Speciaal MCX is de laatste nieuwkomer in het uitgebreide assortiment behangplaksels van Perfax. Dankzij de innovatieve technologie heeft de lijm 10 % meer lijmkracht wat voor een sterkere hechting zorgt, zelfs op nieuwe pleisterlagen. Bovendien is het behangplaksel zeer gebruiksvriendelijk: het klontert niet, is makkelijk uit te strijken en maakt geen vlekken.

Perfax Metyl Speciaal is verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 8,20 in de meeste doe-het-zelf zaken. Voor meer informatie kan je terecht op www.perfax.be.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/behangen/perfax-metyl-speciaal-behangplaksel-voor-zwaar-behang/