Haal de lente nu al in huis met meubels in kleur

Kleuren in huis zorgen voor de nodige portie optimisme. Door een vleugje kleur in je interieur te integreren, geef je een kamer een nieuwe, frisse look met een positief effect op je gemoed tot gevolg. Met een kast op maat van Camber kies je zelf in welke mate je kleur wil toevoegen. Ontdek de hipste trendkleuren en hoe je ze kan integreren.

Trendkleuren

We gaan op zoek naar een meer natuurlijke vibe. Daarom grijpen we terug naar groene kleuren. Vooral smaragdgroen en saliegroen zijn geliefd. Deze twee kleuren hebben een rustgevende werking en ogen toch trendy. Een andere kleur die opduikt is chartreuse: niet echt geel, maar ook niet echt groen. De kleur is vernoemd naar de gelijknamige likeur. Met deze kleur creëer je een energieke sfeer en stimuleer je jouw creativiteit. De ideale kleur dus voor een thuiskantoor. Ook pasteltinten blijven het goed doen. Je kan er alle kanten mee uit in je interieur. Ze bieden rust en balans en laten een kleine kamer zelfs groter ogen.

Kast op maat

Kies je voor een kast op maat van Camber? Dan bepaal je zelf in welke mate je kleur aanbrengt. Zo kan je gaan voor een subtiele kleurtoets of je kan wat gedurfder uit de hoek komen met een uitgesproken tint. Hou je het liever subtiel? Dan kan je bij enkele schapjes in de kast wat kleur toevoegen. Of wat dacht je van een kleurrijke achterwand of deur in combinatie met een neutrale binnenkant? Helemaal gedurfd is een kast volledig in kleur.

Meer info: www.camber.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media