Je interieur personaliseren? Mobalpa stelt 4 nieuwe stijlen voor

De woonkamer en keuken vormen het middelpunt van je woning. Om die ruimtes volledig naar je eigen smaak in te richten, stelt Mobalpa vier nieuwe collecties voor: Color Loft, Studio Techno, Natuurlijke Refuge sfeer en Wintertuin. Ontdek welke stijl bij jouw leefruimte past.

1. Color Loft

Deze loftstijl is geschikt voor open ruimtes waarin zich zowel de keuken, woonkamer als entree bevinden. Elke zone heeft zijn eigen identiteit dankzij het gebruik van gewaagde kleuren en opvallende materialen. De stijl wordt gekenmerkt door designmeubelen en verzadigde pastelkleuren.

2. Studio Techno

Deze stijl is volledig op maat van een kleine studio of een zolder die omgebouwd is tot leefruimte. De indeling is praktisch waarbij elke hoek optimaal benut wordt. Zo hebben elk meubelstuk en ieder voorwerp hun eigen plaats. De grafische lijnen en contrasterende kleuren zorgen voor extra cachet.

3. Natuurlijke Refuge Sfeer

Hou je van ruwe en authentieke materialen, van hout- en betonaccenten en van discrete, koele kleuren? Dan is deze authentieke stijl iets voor jou. Eenvoud staat centraal, maar toch zijn er subtiel verborgen oplossingen zoals het opklapbaar bureaublad. Dankzij de grote opbergruimtes hou je je interieur sober en opgeruimd.

4. Wintertuin

Deze natuurlijke stijl zorgt voor een gezellig interieur met groene toetsen. Je krijgt er het gevoel van een serre. Het ruwe houten meubilair straalt een natuurlijke charme uit en past op charmante wijze bij het Terrazzo-werkblad en de groene zelliges (Marokkaanse tegels gemaakt uit natuurlijke klei).

Meer info: www.mobalpa.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media