livios logo

Co.llection: de ideale oplossing voor multifunctionele ruimtes

We wonen in steeds kleinere ruimtes. En dat hebben ook Fraeye en Co.Studio gemerkt. Daarom sloegen ze de handen in elkaar, en ontwikkelden ze Co.llection: functionele designmeubelen voor warme, moderne ontmoetingsplekken. Zowel thuis, als op je werk!

Onze woon- en werkomgeving is de laatste jaren flink veranderd. Thuis beschik je over steeds minder plaats, terwijl je werkvloer steeds huiselijker wordt ingericht. Om die twee te combineren, is er nu Co.llection. Drie handige meubelen vormen het ideale pakket voor multifunctionele ruimtes.

Foto Co.llection
  

Foto Co.llection
  

Bar, keuken of vergaderruimte?

Het centrale gedeelte van Co.llection is Cube, een tijdloos en elegant object dat in elk interieur past. De deuren van Cube doe je makkelijk open, waardoor je het in een handomdraai omtovert tot bar, keuken of compacte vergaderruimte.

Trendy multimediapaneel

Ga je alleen voor Cube? Dat zal je leven al een heel stuk makkelijker maken. Maar ook als je een ruimte nog functioneler wil indelen, heeft Co.llection de oplossing. Met Screen haal je namelijk een trendy multimediapaneel in huis. Een strak OLED 4K-beeldscherm, geïntegreerde speakers, akoestische panelen,… Screen heeft het allemaal. Het paneel is bovendien 360° draaibaar, én je kan de achterkant als magnetisch schrijfbord gebruiken!

Het multimediapaneel is 360° draaibaar.

Foto Co.llection
  

Wijn of koffie? Je switcht (letterlijk) in een handomdraai!

Foto Co.llection
  

Handige opbergruimte

Het laatste element is Storage. Zoals de naam al doet vermoeden, dient dit aspect van Co.llection om je spullen in op te bergen. Storage bestaat uit verschillende volumes die je makkelijk op elkaar kan stapelen. De gevormde opbergruimte kan dienen als koeling, wijnbar of koffiehoek. Maar je kan het natuurlijk ook gebruiken als boekenrek, of er een eigen invulling aan geven. Als kers op de taart kunnen alle modules die je op elkaar stapelt, onafhankelijk van elkaar roteren. Daardoor springt je woon- of werkruimte sowieso in het oog!  

Meer info: www.co-llection.today

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/interieurinrichting/collection-de-ideale-oplossing-voor-multifunctionele-ruimtes/