livios logo

Hou je interieur fris met het circulaire Live Light

Hou jij wel van wat afwisseling in je interieur? Dan is de Live Light verhuurservice van Ethnicraft misschien wel exact wat je zoekt. Via hen kan je namelijk meubels voor je keuken, eetkamer, woonkamer en zelfs je slaapkamer en thuiskantoor voor een beperkte periode en een klein bedrag huren en uiteindelijk eventueel kopen. Zo haal je ook met een beperkt budget designmeubels in huis en geef je je woning regelmatig een nieuw elan.

Zo werkt het

Is jouw interieur rijp voor een make-over? Dan kan je met Live Light eerst een aantal meubels en stijlen uitproberen voor je je ergens op vastpint. Begin door op de website de meubels te selecteren die je wel ziet zitten en de gewenste verhuurperiode te kiezen. Hoe langer die periode, hoe lager de maandelijkse huurprijs. Daarna komt Live Light de meubels ter plaatse leveren, in elkaar zetten én zelfs inpassen in je interieur. Wil je nog een meubel toevoegen, terugsturen, omruilen of aankopen? Ook dat brengt de dienst voor jou in orde.


© Live Light - Ethnicraft  


© Live Light - Ethnicraft  


© Live Light - Ethnicraft  


© Live Light - Ethnicraft  


© Live Light - Ethnicraft  

Circulariteit troef

Maar er is meer: dankzij Live Light geniet je niet alleen in alle comfort van regelmatige afwisseling en een fris interieur, je verkleint ook je ecologische voetafdruk. Alle meubels die Live Light aanbiedt en verhuurt, worden namelijk steeds terug opgeknapt en hergebruikt. Het doel is om zo de afvalproductie en de milieu-impact van je interieurinrichting aanzienlijk te verminderen. Niet voor niets nam Live Light onlangs deel aan Circular Monday, de milieubewuste tegenhanger van Black Friday.

Meer info: www.live-light.com

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/interieurinrichting/hou-je-interieur-fris-met-het-circulaire-live-light/