livios logo

Originele interieurstickers voor de baby- en peuterkamer

De firma Lou and Friends is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en verkoop van interieur- en decoratiestickers. Met de nieuwe collectie Babylou stickers@home richt het bedrijf zich nu ook op baby- en peuterkamers.

Een nieuw interieur in een handomdraai

Philippe Van de Ven, zaakvoerder van Lou and Friends en eigenaar van het merk Babylou, is overtuigd van de meerwaarde van een exclusieve collectie voor baby’s en peuters. "Ik kwam op het idee toen mijn zus me vroeg om iets persoonlijks te ontwerpen voor de kamer van haar dochter. Met de Babylou stickers kan je de kamer van je baby of peuter in een handomdraai volledig omtoveren en een persoonlijke touch geven."

5 categorieën

Stickers zijn dé trend op interieurgebied. Ze brengen op een snelle en eenvoudige manier persoonlijkheid in een interieur. De stickercollecties van Lou and Friends en Babylou bestaan uit zelfklevende afbeeldingen die je op alle effen oppervlaktes kan aanbrengen. Ramen, kasten, tafels, bedjes, muren ... Met een leuke sticker van Babylou zorg je voor originaliteit in de kinderkamer.

Love Panda's

Foto Babylou
  

Scribbling Bear

Foto Babylou
  

Baby giraffe

Foto Babylou
  

Butterfly

Foto Babylou
  

Grining lion

Foto Babylou
  

Giraffe

Foto Babylou
  

Two sheep

Foto Babylou
  

Big love

Foto Babylou
  

Giraffe family

Foto Babylou
  

Giraffe meter

Foto Babylou
  

De Babylou-collectie bestaat uit vijf categorieën. De Name Stickers zijn gepersonaliseerde stickers met de naam van je baby of kleuter. De Multicolor Stickers zijn kleurrijke tekeningen van dieren en de Text Stickers zijn gemaakt op basis van originele teksten en uitspraken. Daarnaast zijn er nog de Baby Animals en de Figures, Teddys and Toys. De prijzen voor de stickers beginnen vanaf 35 euro voor het formaat 40 x 60 cm en gaan tot 115 euro voor het grootste formaat van 120 x 200 cm.

Alle stickers - op de Multicolor Stickers na- zijn verkrijgbaar in vier maten en dertig verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt van vinyl en stuk voor stuk eenvoudig aan te brengen. Ben je aan verandering toe, dan kan je ze makkelijk weer verwijderen.

Op maat

Een unieke dienst van Babylou is de mogelijkheid om stickers volledig op maat te laten ontwikkelen, op basis van een eigen foto of ontwerp. De procedure is eenvoudig: stuur je idee naar info@babylou.be, en het team van Lou and Friends laat je weten of het kan omgezet worden in een sticker.

De collectie kan je online bestellen op www.babylou.be en is beschikbaar in de meeste Colora-winkels.

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/interieurinrichting/originele-interieurstickers-voor-de-baby-en-peuterkamer/