livios logo

Slechte slaper? Dit natuurlijk bed biedt de oplossing

Belgen kampen vaak met slaapproblemen. Maar daar heeft TEAM 7 iets op gevonden. Met hun houten bedden haal je de natuur in huis, en slaap je als een roos!

De Oostenrijkse meubelmaker TEAM 7 creëert bedden die er goed uitzien én je nachtrust bevorderen. Dat komt omdat de fabrikant enkel natuurlijk hout gebruikt: dat heeft een gunstige invloed op je binnenklimaat, en dus ook op je slaapcomfort.

Foto TEAM 7
  

Foto TEAM 7
  

Bed uit eigen bos

TEAM 7 gebruikt voor dit nox-gamma enkel hout uit bossen die het zelf duurzaam beheert. Je kan kiezen uit elzenhout, eik, beuk, kersenhout, notenhout en alpenden. Al deze soorten worden vernist met een laagje natuurlijke olie, behalve als je kiest voor de alpenden: die kan je ook onbehandeld krijgen.

Rustgevend effect

Alpenden bevat van nature etherische oliën met een kalmerend en rustgevend effect. Daarnaast werkt dit hout ook antibacterieel en zorgt het voor een ideale luchtvochtigheid: het neemt vocht op, en stoot het weer uit als de lucht in de slaapkamer te droog is.

Richtprijs: vanaf 2.550 euro.

Meer info: www.team7-design.com

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/interieurinrichting/slechte-slaper-dit-natuurlijk-bed-biedt-de-oplossing/