livios logo

Win meer dan 200 pagina's aan wooninspiratie!

Journalist Piet Swimberghe geeft in 'Think Rural' tekst en uitleg bij de prachtige foto's van fotograaf Jan Verlinde. Het duo is wat betreft publicaties rond architectuur en interieurdesign niet aan zijn proefstuk toe. Deze uitgave is namelijk al het derde boek in de Think-reeks. Terwijl de twee eerdere uitgaves toespitsen op meer eclectische en vintage interieurs, draait dit boek rond hedendaags landelijk interieur. 

Foto Uitgeverij Lannoo
  

Hoe Swimberghe en Verlinde steeds weer opmerkelijke woningen weten te vinden, is een groot raadsel. Aan de hand van hun laatste publicatie laten ze ons meegenieten van 21 architectuurparels. Van een gerestaureerde hoeve pal in de stad tot een opgeknapt huisje op de Nederlandse dijk en een woning verstopt middenin de natuur. Ze noemen het zelf 'interieurmeditatie'.

Zowel hedendaagse als originele woningen passeren de revue in 'Think Rural'. Het opzet is duidelijk: de terugkeer naar de rand van de stad en het platteland is een trend. En dat gaat gepaard met warme interieurs met een moderne toets en zicht op de natuur. Komen aan bod: het gebruik van natuurlijke materialen zoals beton, hout, bak- en natuursteen, de perfecte integratie van verschillende stijlen (industrieel, retro, vintage, modern...) en het verweefd geraken met de omgeving, zowel binnens- als buitenshuis.

Titel: ‘Think Rural’ 
Auteur: Piet Swimberghe & Jan Verlinde
Aantal pagina's: 208
Uitgever: Uitgeverij Lannoo
EAN: 978-90-5826-658-3 
Prijs in de winkel: 39,99 euro

Win jouw exemplaar van 'Think Rural'!

De redactie van Livios geeft drie exemplaren van 'Think Rural' weg. Met meer dan 200 pagina's en minstens dubbel zoveel beelden, mag je rekenen op heel wat inspiratie. Verdiep jij je graag in dit soort interieurlectuur? Of is het misschien het ideale cadeau voor onder de kerstboom? Waag je kans en beantwoord onze wedstrijdvraag! De winnaars maken we bekend op dinsdag 13 december op onze Facebookpagina, dus vergeet ons niet te volgen!

Wedstrijdformulier

Je kon maar deelnemen aan deze wedstrijd tot 11 december.

 

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/interieurinrichting/win-meer-dan-200-paginas-aan-wooninspiratie/