Ga voorbereid de zomer in met nieuwe zonneschermen

Vind jij het ook regelmatig te warm in huis? Dan ben je niet alleen. Volgens de VELUX Healthy Homes Barometer vindt 31% van de Europeanen het geregeld te warm in hun woning. Wil je het deze zomer aangenaam koel houden? Dan kan je als eigenaar van een VELUX dakvenster nu kiezen voor verduisterende buitenste zonneschermen naast de al beschikbare rolluiken en standaard buitenste zonneschermen.

Houd hitte en zonlicht buiten

Met de nieuwe VELUX verduisterende buitenste zonneschermen geniet je op warme zomerdagen moeiteloos van een goede siësta. Tijdens de warme en lichtrijke zomermaanden houdt de weerbestendige en onopvallende stof namelijk de sterke zonnestralen, en de bijhorende hitte, buiten. De aluminium uiteinden zorgen dan weer voor extra stabiliteit. De verduisterende buitenste zonneschermen worden aangedreven door zonne-energie en open of sluit je met één druk op de knop van de draadloze wandschakelaar die wordt meegeleverd.

Slimme besturing

Net als de VELUX rolluiken en de standaard buitenste zonneschermen kan je ook de verduisterende buitenste zonneschermen bedienen via je smartphone of spraakbesturingsysteem in combinatie met het VELUX ACTIVE with NETATMO smart homesysteem. Dankzij de slimme sensoren is besturen op basis van externe weergegevens ook mogelijk zodat de elektrische dakvensters, rolluiken, zonneschermen en gordijnen automatisch sluiten wanneer hoge temperaturen voorspeld worden. Zo kan je in elke kamer in huis genieten van aangename zomertemperaturen en een gezond binnenklimaat.

Meer info: www.velux.be/nl

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media