Hou het koel in huis met de nieuwe generatie raamfolies van Umisol

De zomers werden de afgelopen jaren steeds warmer en klimaatspecialisten verwachten ook in de toekomst meer en langere hittegolven. Een efficiënte oplossing om het tijdens die warme zomerdagen koel te houden in huis is dan ook echt geen overbodige luxe. Voor wie het aanzicht van zijn woning niet wil veranderen en zijn energieverbruik liefst niet de hoogte in ziet gaan, zijn er de innovatieve raamfolies van Umisol.

Verhoogd comfort

Waar raamfolies vroeger misschien werden beschouwd als een minder efficiënte oplossing voor zonwering, bewijst Umisol met zijn nieuwe generatie zonwerende en isolerende raamfolies dat het tegendeel waar is. De folies combineren een optimale warmtewering met een uiterst hoge lichtdoorlaatbaarheid en een quasi volledige blokkering van de uv-stralen. Zo wordt de warmtelast flink gereduceerd en het comfort in huis verbeterd zonder ingrijpende veranderingen.

Passieve koeling

De raamfolies van Umisol kan je gebruiken bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, waar ze aan de binnenkant van ieder glastype kunnen worden aangebracht. Een van de grote voordelen van deze folies is dat je je woning kan koelen zonder verder elektriciteitsverbruik. Zo bespaar je niet alleen fors op je energiefactuur maar verklein je ook je ecologische voetafdruk aangezien je minder CO2 uitstoot om een aangenaam binnenklimaat te behouden.

Meer info: www.umisol.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media