livios logo

Belgische XXL-rolgordijnen bedienbaar via je smartphone

De Belgische start-up Valo brengt rolgordijnen met een strak design op de markt. Hun paradepaartje is de Design Roll XXL. Een elektrisch rolgordijn in een extra groot formaat. Eenvoudig te bedienen, waar je ook bent.

De Design Roll XXL is een elektrisch rolgordijn tot vijf meter breed en zes meter lang. De rolgordijnen van Valo worden handgemaakt in ons land. De stof beschermt je interieur tegen uv-licht, is warmtewerend, geluiddempend en brandvertragend. Bovendien is er slechts 1,5 cm ruimte tussen de muur en gordijnwand. Zo kan je het daglicht nog beter controleren en geniet je van een aangenaam binnenklimaat.

Het rolgordijn heeft een strakke look doordat de motor en koppelstukken in de gordijnbuis verwerkt zijn.

Foto Valo
  

De Design Roll XXL is verkrijgbaar tot vijf meter breed en zes meter lang.

Foto Valo
  

De stof beschermt je interieur tegen uv-licht, is warmtewerend, geluiddempend en brandvertragend.

Foto Valo
  

Strak design

Valo slaagde erin om een strakke look te creëren door de motor en koppelstukken in de gordijnbuis te verwerken. Door de XXL-afmetingen en het strakke design past dit rolgordijn perfect bij hedendaagse woningen met grote raampartijen.

Via je smartphone

Bovendien kan je het rolgordijn bedienen via een schakelaar, afstandsbediening of app op je smartphone. Zo bedien je de rolgordijnen eenvoudig vanop afstand. Je kan zelfs een tijdklokfunctie of scenario instellen zodat alles is afgestemd op jouw leefritme.

Richtprijs: 2.000 euro

Meer info


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/raamdecoratie/belgische-xxl-rolgordijnen-bedienbaar-via-je-smartphone/